marți, 23 aprilie, 2024

Data de 9 septembrie reprezinta o frontiera absoluta a fricii

Distribuie:

Publicat:

Unele rocade merita sa fie urmarite cu interesul iscat de focurile de artificii la Revelion. Iar din punct de vedere astrologic, chiar traim un soi de Revelion. Pe 9 septembrie 2016 este Anul Nou Jupiterian. Planeta Jupiter, care poarta numele Zeului Zeilor, schimba Fecioara cu Balanta. Si bine face!

Primele 9 zile din luna septembrie 2016 il tintuiesc pe Jupiter in ultimul grad al zodiei Fecioara. Haos total. Acel moment la volan in care stii ca din spate vine o masina de care trebuie sa te feresti, dar nu o vezi, pentru ca e in unghiul mort. Baba-Oarba astrala. Gradul 30, denumit ‘anaretic’, foarte puternic, este sensibil din cauza ca Mercur, stapanul acestei zodii, este retrograd. In aceeasi perioada, Soarele si Marte fac o cuadratura, langa careul grozav dintre Saturn si Uranus. Colac peste pupaza, intre 2 eclipse, pe 1 si 16 septembrie. Luate separat, aceste evenimente sunt pe alocuri inofensive. In combinatie, dau o reactie chimica efervescenta.
De pe 1 pana pe 9 septembrie are loc o numaratoare inversa cosmica. 9 septembrie este o zi generala de vibratie 9: o zi de 9, in a 9-a luna, in an de vibratie 9. Energia astrelor combinata cu frecventa numerelor degaja o forta care impinge viata spre o vibratie superioara. Tot ce vine spre noi este urgent, categoric, transant. Ori, ori. Ori te acordezi cu Universul si cu drumul tau, ori cazi, suferi sau chiar iesi cu totul din planul fizic.
Data de 9 septembrie reprezinta o frontiera absoluta a fricii. Cu cat ne apropiem de aceasta data, fricile de orice fel, incertitudinile, nesigurantele, neincrederea, convingerile negative se adeveresc de 9 ori mai repede!

– Ti-e frica sa nu te descurci? O sa clachezi!
– Ti-e frica sa nu ramai fara bani? O sa ramai.
– Ti-e frica sa nu ai suficienti clienti? N-o sa ai suficienti!
– Ti-e frica sa nu termini un poiect la timp? N-o sa-l termini!
– Ti-e frica sa nu ramai singur? Pregateste-te!
– Ti-e frica de vreo boala? De ea o sa ai parte.

Este un moment decisiv de trecere de la intuneric la lumina. Gandurile pozitive sunt singura cale! Cine se teme si se lupta, va ramane in conflict cu viata mult si bine. Cine se trezeste si cedeaza, accepta, armonizeaza si iarta, castiga! Pe 9 septembrie, lumina se separa de intuneric, ziua de noapte, iar uscatul de ape. Fiecare alege in care dintre cele doua echipe joaca: F.C. Bezna Mintii sau Viitorul in Lumina.

Data de 9 septembrie trage o linie psihologica. Este termenul impus de sus cu forta pentru evaluarea fricilor si pentru abandonul in credinta. Caci niciun gand negativ si nicio frica nu sunt de la Dumnezeu!

De ce sa ne ingijoram, sa ne enervam, sa trimitem ganduri negative, sa ne lasam posedati de frici? Nu mai bine spunem o rugaciune alungand astfel ispitele mintii care ne trag in jos? Asa cum Jupiter da Fecioara pe Balanta, sa dam si noi frica pe credinta! Se spune ‘Da-i, Doamne, omului mintea cea de pe urma!’. Vibratia zilei de 9 septembrie, o zi de 999, sustinuta astral de pasul inainte al lui Jupiter, aduce acel ceas din urma la care multi nu s-ar mai fi asteptat. Sa fim pregatiti, sa ne gaseasca treji, luminati, vigilenti. Sa-l traim ca pe un moment de iluminare!

Pentru ca energia cosmica sa beneficieze de inca un semn de sus, 8 septembrie, ultima zi de dinaintea pragului 999, marcheaza Nasterea Maicii Domnului, una din cele mai importante sarbatori ortodoxe. Si stim ca Romania a fost botezata ‘Gradina Maicii Domnului’, dupa cum s-a exprimat chiar si Papa Ioan Paul al II-lea. S-o chemam pe Maica si sa stam langa Ea. Cosmosul vrea sa ne convinga acum prin toate mijloacele ca meritam tot ce e mai bun, ca suntem iubiti, protejati si in siguranta.

Valeriu Panoiu- http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2016/09/999-pe-repede-inainte-prin-bezna-mintii.html?m=1

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img