vineri, 19 aprilie, 2024

De ce a fost criticat Printul William in fotografia de la botezul lui Archie: „E nepoliticos si lipsit de respect”

Distribuie:

Publicat:

Printul Harry si Meghan Markle au sarbatorit botezarea bebelusului Archie prin publicarea unei fotografii oficiale de familie cu ocazia acestui eveniment special. Admiratorii Casei Regale a Marii Britanii l-au criticat pe Printul William despre care a spus ca este „nepoliticos” si „morocanos”.

Ducele si Ducesa de Sussex au facut publice doua imagini de la botezul lui Archie pentru a sarbatori aceste eveniment special din viata lor.

Una dintre acestea este o fotografie alb-negru in care bebelusul Archie apare in bratele mamei sale, Meghan, in timp ce tatal sau, Harry, ii imbratiseaza.

In a doua imagine, apar Printul Harry si Meghan Marke, alaturi de bebelus. Ei sunt incojurati de Printul Charles, Camilla Parker, William, Kate, Dora Raglan – mama lui Meghan, Lady Jane Fellowes si Lady Sarah McCorquodale – surorile Printesei Diana.

Fanii Familiei Regale l-au criticat, insa, pe Printul William pe care l-au considerat „nepoliticos si lipsit de respect”, scrie The Sun.

 „Expresia de pe chipul lui William m-a dezamagit”

 „Este nepoliticos si lipsit de respect, ca si cum nu ai putea afisa respect fata de fratele tau asa cum ti-a oferit el”

 „Mi se pare ca nu este fericit pentru el”

Unii dintre fani au scris pe Twitter ca Printul William pare „morocanos”, in timp ce altii cred ca Ducele de Cambridge „nu pare fericit”.

 „William pare ca ar fi vrut mai degraba sa fie in alta parte, arata atat de morocanos”, a scris un alt admirator.

Judi James, un specialist in limbaj corporal, a declarat pentru publicatia Fabulous Digital, ca in aceasta fotografie pare sa aiba „o postura defensiva”.

 „In fotografia oficiala, toti membri familiei regale par relaxati si fericiti, in afara de William care are o postura defensiva si de Kate care incearca sa nu trateze cu raceala cuplul fericit si primul lor bebelus”, a explicat Judi.

Dupa publicarea fotografiilor oficiale de la botez, fanii Familiei Regale au inceput sa dezbata daca Archie seamana mai mult cu Harry sau cu Meghan.

Cei mai multi dintre admiratori sunt convinsi ca Archie este „copia fidela” a tatalui sau, in vreme ce altii cred ca bebelusul seamana cu Meghan. Cu totii s-au pus de acord asupra unui singur lucru: faptul ca micutul are parul roscat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img