vineri, 19 aprilie, 2024

De ce ar trebui sa faci o masca de fata in fiecare saptamana?

Distribuie:

Publicat:

O masca de fata reprezinta una dintre cele mai usoare modalitati de a mentine sanatatea si supletea pielii fara a face practic ceva. Aceasta reprezinta un tratament care iti transforma pielea in cel mai scurt timp. Iata de ce ar trebui si tu sa incluzi acest obicei in rutina ta de ingrijire de zi cu zi!

1. Curatare

Mastile iti ofera o curatare mai profunda decat lucrurile pe care le faci zilnic, fara toata munca grea din spate. Procesul intensiv care are loc in porii tai elimina celulele moarte ale pielii, murdaria si uleiul. Acest proces este cel care iti ofera acea stralucire post-masca.

2. Imperfectiuni

Mastile de fata realizate in mod regulat reprezinta unul dintre cele mai mari secrete atunci cand vine vorba de o piele impecabila. Acestea ajuta la indepartarea murdariei si a bacteriilor de pe piele. Este important sa alegi o masca ce se potriveste cu tipul tau de piele, deoarece ar trebui sa alegi mastile pe baza de argila daca esti predispus la piele grasa, cu exces de uleiuri si murdarie si pori dilatati. Iar pentru pielea uscata ar trebui sa cauti o masca ce se concentreaza pe hidratarea pielii.

3. Relaxare

De multe ori, rutina de ingrijire a pielii poate fi vazuta ca o corvoada, insa este foarte importanta in fiecare saptamana. Asa ca nu te stresa atunci cand te gandesti ca trebuie sa stai aproximativ 15-20 de minute cu o masca pe fata, o data la cateva zile. Opreste-te, relaxeaza-te si foloseste acest timp pentru o pauza bine meritata.

4. Multitasking

Poti profita de masca pe care ti-o faci si sa cauti una care nu numai ca iti hidrateaza fata, ci iti aduce si alte beneficii. Poti achizitiona o masca ce contine glicerina pentru hidratarea pielii, dar si diferite complexe probiotice care te ajuta sa optimizezi microflora pielii si apararea naturala. Iar rezultatul final va fi acel de intinerire a pielii.

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img