joi, 18 aprilie, 2024

De ce, dupa o relatie de un an, femeile incep sa se plictiseasca?

Distribuie:

Publicat:

In urma unui studiu realizat de cercetatorii britanici de la Universitatea Southamptontimpul reprezinta un factor important in pierderea interesului pentru sex la femei.

Publicat in British Medical Journal Open, studiul a colectat date de la 4.839 de barbati si 6.669 de femei cu varste cuprinse intre 16 si 74 de ani, scotand la iveala ca desi ambele genuri isi pierd apetitul sexual odata cu varsta, femeile au sustinut ca se plictisesc de sexul din relatii mult mai repede decat barbatii, scrie descopera.ro, care citeaza Independent.

Cum sa nu cazi in capcana intalnirilor online

In afara de timp, s-a observat ca femeile sunt mai distrase de activitatile cotidiene decat barbatii, mai ales odata cu nasterea si cresterea copiilor, care de multe ori capteaza aproape in totalitate atentia femeilor.

De asemenea, timpul poate fi asociat si cu pierderea legaturii afective cu partenerul, care la randul sau duce la scaderea apetitului sexual. Per total, 34% dintre femeile chestionate au relatat un interes scazut pentru sex, comparativ cu doar 15% la barbati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img