joi, 18 aprilie, 2024

De ce este importanta dragostea

Distribuie:

Publicat:

Te-ai intrebat vreodata de ce dragostea este atat de importanta? In viata exista multe alte sentimente, cum ar fi afectiunea, emotia, teama sau furia. Cu toate acestea, dragostea este intr-adevar sentimentul care unifica atat de multe emotii, incat ajunge sa fie vitala pentru noi.

Deoarece in realitate, daca te gandesti la asta, multe dintre emotiile pe care le simtim pot fi incluse in dragoste. Poate ti-e teama in timp ce vizionezi un film de groaza, dar si pentru ca nu ai parte de iubire din partea unei persoane. Iubirea este plina de emotii puternice. 

Dragostea cuprinde totul 

Am putea spune ca dragostea cuprinde totul. Este un sentiment urias, de proportii mari, care ne permite sa simtim tot felul de emotii pana cand le putem transforma intr-un carusel si asta da sens vietilor noastre. Pe de o parte, putem spune ca cuprinde un numar mare de emotii, deoarece din dragoste putem simti totul:

Furie pentru ca persoana iubita nu ne impartaseste sentimente.

Afectiune fata de persoana iubita, de exemplu.

Frustrare deoarece persoana pe care o iubesti nu te intelege.

Solidaritate pentru ca am stabilit o relatie de prietenie care este cu adevarat profunda si plina de iubire.

Dupa cum se poate observa, dragostea cuprinde un numar mare de emotii, atat pozitive, cat si negative. Dar pentru fiecare, pe care le gasesti si care iti provoaca durere, va exista intotdeauna opusul care iti va permite sa te bucuri de clipe minunate. Gandeste-te la asta si ofera-ti ocazia sa o descoperi.

Dragostea da sens vietii noastre

Iubirea da sens vietii noastre din momentul in care o descoperim. Este important sa facem in asa fel incat sa o gasim. In prezent, ritmul vetii noastre este foarte alert. Timpul zboara cu repeziciune si nu ne permite sa ne bucuram de iubire asa cum ne-am dori. 

Ne-am dori sa cunoastem noi oameni pentru a descoperi acel sentiment minunat numit dragoste, dar nu ne permitem sa pierdem sub nicio forma timpul. Insa ne salveaza mediul online. Internetul ne da posibilitatea sa cunoastem oameni noi si printre ei sa ne descoperim sufletul pereche.

Indiferent de locul unde ne aflam sau de moment, putem intra pe internet si cunoaste oameni noi. Internetul este solutia ideala pentru intalnirea dragostei si intelegerea importantei ei. Asadar, te sfatuim sa-ti faci curaj si sa intri pe Placere.ro.

Cea mai mare comunitate de dating online din Romania iti ofera sansa de cunoaste oameni noi, de a lega prietenii, de a stabili relatii solide care pot duce la casatorie. Si ce este mai important, aici poti descoperi dragostea si intelege cu adevarat importanta ei.

Pe acest site de matrimoniale intra zilnic o multime de oameni in cautarea iubirii. Sansele ca tu sa-ti gasesti marea dragoste sunt mari, trebuie doar sa iti faci cont si sa explorezi cu rabdare profilurile utilizatorilor. Printre acestia se poate afla sufletul tau pereche care iti poate oferi ceea ce de foarte mult timp iti doresti, si anume, iubirea.

Dragostea pune viata in miscare

Vei intelege atunci cand vei descoperi dragostea ca este cea care pune in miscare viata tuturor oamenilor. Nu trebuie sa-i intorci sub nicio forma spatele daca ai avut parte de o experienta proasta. Gresesti daca faci acest lucru. 
Nu intoarce niciodata spatele iubirii. Las-o sa patrunda prin toti porii corpului tau. Las-o sa dea viata sufletului tau obosit. Las-o sa te faca sa vibrezi, sa simti, sa te bucuri … Las-o sa alerge, pentru ca ea si numai ea va da sens existentei tale.

Bucura-te de fiecare zi a vietii tale ca si cum ar fi ultima, iubeste mult, doar asa vei reusi sa fii fericita si sa dai sens tuturor lucrurilor care te inconjoara. 

Dragostea este mai importanta decat crezi. Las-o sa-si faca simtita prezenta in viata ta pentru ca tu sa poti simti ca traiesti cu adevarat. Caut-o neincetat. Ea se poate afla doar la un clic distanta de tine. 

Descoper-o si bucura-te de fericire. Nu uita ca undeva exista o persoana care te doreste, este la fel ca tine, te asteapta. Un suflet care simte nevoia sa fie iubit asa cum simti si tu, si simte ca pana nu te va cunoaste pe tine, nu se va simti complet si pe deplin realizat. 
Intra pe Placere.ro si cunoaste-l!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img