News Flash:

De ce nu este sanatos vinul fiert?

23 Octombrie 2014
1475 Vizualizari | 0 Comentarii
Un nutritionist celebru din Australia, care a analizat podgoriile din toata lumea, a ajuns la concluzia ca in cele mai multe vinuri exista substante extrem de nocive care, incalzite, ne pot imbolnavi grav.

Frank Cooper spune ca multi oameni au alergie la vin, dar nici macar nu banuiesc. Simptomele sunt durerile de cap, sinusurile infundate etc. Si restul populatiei are de suferit din cauza chimicalelor permise de lege in fabricarea vinului si care includ pesticide, ierbicide si sulfati. In plus, acesta atrage atentia aupra faptului ca strugurii din care se face vinul nu sunt niciodata spalati. Dioxidul de sulf, arata nutritionistul, este de departe cea mai nociva substanta care ajunge in vin, noteaza doctorulzilei.ro. Studiile au demonstrat ca provoaca alergii, mai ales atunci cand licoarea este incalzita, asa cum obisnuiesc sa faca romanii cand se raceste afara.

Periculos este si Tribromofenolul, depistat despecialistii europeni in vinurile transportate in cutii de stejar. Acesta este o substanta chimica folosita de regula la mobila, iar odata ajunsa in corpul uman pot trece ani de zile pana sa-si faca efectul. Alta substanta nociva din vin este histamina, care declanseaza durri de cap, reactii alergice ale pielii.

nutritionist celebru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1009 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024554 (s)