vineri, 29 martie, 2024

De ce s-a umplut Iuliana Luciu de cosuri imediat ce a ajuns la Asia Express

Distribuie:

Publicat:

Nici bine nu a inceput Asia Express, ca vedetele participante in competitie au si dat de greu. Conditiile de trai cu care au fost obisnuite in Romania nu se mai gasesc nicaieri in Sri Lanka, acolo unde au pornit cursa pe Drumul Elefantului, mancarea este putina si saraca in nutrienti, iar ghiozdanele pe care le poarta in spate sunt mai grele decat orice plasa de cumparaturi pe care au carat-o vreodata.

Pe langa aceste lucruri, oboseala le-a pus capac. Efortul fizic pe care il depun constant, umezeala, caldura, bariera de limba sau de mentalitate le pun in mare dificultate. Unele vedete se comporta deja cu probleme de sanatate. Daca Oase, partenerul de concurs al lui CRBL s-a dovedit ca are un stomacul sensibil la mirosuri si a varsat inca din prima zi de cursa, Iuliana Luciu s-a ales cu probleme cu tenul si s-a umplut de cosuri.

Mizeria din Sri Lanka, apa de proasta calitate si un vaccin pe care l-a facut inainte de a pleca in Asia i-au pus capac surorii mai mici a Nicoletei Luciu. Multi s-au intrebat ce s-a intamplat cu chipul ei sau daca asa arata ea fara machiajul profesional si fara filtrele de editare de pe retelele sociale. Iuliana a lamurit lucrurile la Xtra Night Show, unde a fost invitata alaturi de Margherita, partenera ei de competitie.

"Am avut o reactie alergica de la unul dintre vaccinurile pe care le-am facut, m-am umplut de cosuri pe toata fata. Fiind o tara atat de murdara, nu gaseam apa, nimic", a povestit Iuliana Luciu.

"Am crezut ca-mi gasesc si eu jumatatea"

Nu numai planurile de a castiga premiul de 30.000 de euro au manat-o pe Iuliana Luciu in competitie, ci si dorinta de a-si gasi perechea. Mia in gluma, mai in serios, bruneta a marturisit ca si-ar fi dorit sa-si gaseasca un barbat. Din nefericire, barbatii intalniti s-au dovedit ca nu sunt pe gustul ei. "Asa barbati urati nu am vazut niciodata. Am zis ca imi gasesc si eu jumatatea, dar n-am gasit nici un barbat frumos. Oamenii erau draguti, dar erau reticenti cand incercam sa gasim transport si vedeau doua fete singure, rata violului era foarte crescuta, asa ne-au spus localnicii", a povestit Iuliana la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img