miercuri, 24 aprilie, 2024

De ce s-au despartit Hannelore si Bogdan de la Insula Iubirii. Ea a recunoscut tot!

Distribuie:

Publicat:

Hannelore Ulrich si Bogdan Ionescu au divortat. Cei doi concurenti de la Insula Iubirii au confirmat pe retelele de socializare ca nu mai formeaza un cuplu.

Hannelore a postat pe Facebook un mesaj in care isi recunoaste greselile si confirma divortul, precizand ca intre ea si Bogdan nu a existat potrivire.

“Realitatea pura si adevarata. Recunosc ca in ultima vreme am mintit, da, am mintit si m-am mintit. Am plans si nu stiam de ce, am refuzat si nu stiam pentru ce.

Am ajuns la ideea ca da, voi aveti dreptate, am mintit, mint si m-am mintit si v-am mintit. Si astfel am pierdut, am pierdut sansa sa cunosc macar un om minunat, pe el, printul pe cal alb.

Cine stie ce ar fi fost, poate mult, poate putin, poate nimic, poate doar un prieten important.

Am invatat ceva important datorita «Insulei iubirii»: ca viata se traieste nu se ingroapa, ca sentimentele se recunosc si nu se ascund, ca oamenii se schimba mereu si nu se cimenteaza pentru eternitate si ca nu trebuie sa ne fie frica, sa ne ascundem. Sa fim asa cum suntem”, a scris Hannelore pe Facebook

Ce spune despre Andy, ispita de la Insula Iubirii

„Da, Andy e un barbat frumos si mi-a placut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut sa ma ascund. Dar am gresit si realitatea ati vazut-o voi.

Ma bucur ca l-am cunoscut si, de asemenea, sotul meu sau fostul e un om bun, care m-a sustinut si care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase, dar si grele, un barbat langa care m-am maturizat, am invatat si fata de care in unele situatii am gresit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor.

Dar asta nu e o problema, experientele vietii sunt bine venite, pentu asta traim. Suntem diferiti si viata ne ofera surprize, sa le traim si sa nu ne mintim!”, a mai spus Hannelore.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img