vineri, 19 aprilie, 2024

De ce „slim fit” in cazul camasilor si blugilor barbatilor?

Distribuie:

Publicat:

Faptul ca barbatilor le place sa poarte haine „slim fit”, nu poate sa fie decat o urmare frumoasa a evolutiei modei si a accentului care se pune pe corpul uman in societate. A arata frumos si a avea un corp armonios este sarbatorit prin alegerea stilului slim fit. Se vorbeste despre sport, despre miscare, se cerceteaza intens metodele de a manca sanatos pentru a putea sa te simti bine in corpul pe care il ai. De aceea magazinele online care ofera haine slim fit si in tendinte sunt apreciate de barbatii care adora sa se imbrace frumos. Barbatii pot gasi camasi barbati slim fit si blugi slim fit de calitate superioara, alese cu atentie pentru a satisface gusturile celor ce le prefera. 

Camasile slim fit pentru barbati
Pentru cei care cauta camasi barbati slim fit,acelea care urmeaza linia corpului, care sunt adeseori realizate din materiale care se muleaza si care au elasten in compozitie, se gasesc variante care sa poata sa fie utilizate in multe tipuri de evenimente. 
Camasa utilizata la orice tip de costum este cea simpla alba, fara nici un fel de imprimeu. Aceasta poate sa fie purtata in multe moduri si prin alegerea pantalonilor cu care va fi imbracata, poate sa fie dusa inspre o zona moderna sau clasica. Ea poate sa fie purtata de asemenea si cu vesta sau sacou, incadrandu-se perfect in ideea de eleganta. Croiala o ajuta sa ramana tinereasca si sa puna in valoare corpul barbatului care o alege. 
O alta camasa slim fit pentru barbati des utilizata este cea neagra. O asemenea varianta puteti sa cumparati din magazinul online, gasind masurile de la S la XXL. Cea simpla neagra este purtabila atat la teatru sau opera, cat si la o intalnire oficiala, accesorizata cu cravata sau sacou. 
Camasile colorate sau cu mici decoratiuni si dungi sunt preferatele barbatilor veseli, plini de viata, care merg in locuri unde sunt permise jocurile cromatice si unde se pune accent pe exprimarea personalitatii. 

Blugii slim fit
Blugii slim fit sunt atragatori, sunt versatili si tineresti. Ei pot sa fie simpli sau cu taieturi ori apliatii. Culorile in care se pot gasi in magazinul online sunt: negru, gri, albastru. Ei sunt in degrade, cu dungi, cu rupturi sau patati. Astfel ca oricine vrea sa iasa din anonimat, are o varianta care va fi potrivita pentru stilul personal. 

Combinatiile de camasi si blugi slim fit
Combinatiile se pot face oricum, in functie de preferintele personale, in general tinandu-se cont de culoare, aplicatii sau taieturi. De exemplu o camasa simpla neagra slim fit pentru barbati poate sa fie asortata cu blugi slim fit negri sau gri inchis cu taieturi. Astfel barbatul va arata tineresc si elegant in acelasi timp. 
Pe Mahoni.ro se gasesc articole de imbracaminte care pot ajuta barbatii si femeile sa iasa in evidenta, sa se exprime liber si cu bucurie prin moda si haine. Puteti sa accesati link-ul magazinului online pentru detalii. 
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img