vineri, 29 martie, 2024

De Moș Nicolae, World Vision Romania încălzește casele oamenilor sărmani. ”Aduc căldură în casele oamenilor sărmani” FOTO

Distribuie:

Publicat:

Proiectul “ Aducem caldura in casele oamenilor” inițiat de fundația World Vision România ajunge in județul Vaslui. Pentru al doilea an consecutiv, 30 de familii cu 118 copii din comuna Rebricea vor beneficia de lemne de foc.

 

Este al doilea an în care Fundația World Vision România vine în sprijinul copiilor din familiile aflate în nevoie din județul Vaslui, dăruindu-le în prag de iarnă lemnele de foc necesare pentru a avea căldură în casele lor. 30 de familii din comuna Rebricea, județul Vaslui, în care trăiesc 118 copii au primit fiecare câte 4 metri cubi de lemne, în valoare de 1600 de lei.

”Este foarte dificil pentru noi iarna. Lemnele de foc sunt foarte scumpe aici, în jur de 400 de lei pe metru cub. Noi muncim cu ziua și în gospodărie și avem și alocațiile copiilor dar chiar și așa este foarte greu. De aceea ajutorul primit înseamnă foarte mult pentru familia noastră”, a spus Cătălin C.

”Banii pe care trebuia să-i dăm pe lemne îi vom folosi pentru a le cumpăra copiilor mâncare și îmbrăcăminte și vor primi și ei în acest an dulciuri de Moș Nicolae și un cadou mic de Crăciun. Ați adus mare bucurie în casa noastră”, a spus Daniela C.

Ajutorul de care au beneficiat cele 30 de famiile a fost posibil datorită Proiectul ”Aducem caldură în casele oamenilor sărmani” implementat de Fundația World Vision România, în perioada 2017 – 2020 în comuna Rebricea, județul Vaslui. Scopul proiectului este de a ajuta 90 de familii (30 de familii pe an) din localitatea respectivă, a căror singur venit este ajutorul social și alocațiile copiilor, să-și îmbunătățească condițiile de trai pe timpul iernii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img