miercuri, 24 aprilie, 2024

De ras sau de plans? Conducatorii BOR au mers la slujba dintr-o comuna cu autovehicule de lux: “Dar ce masini au, parca au muncit pe santier in strainatate. Mi-e rusine de nerusinarea lor” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

IPS Teodosie, IPS Ioachim si PS Damaschin Dorneanul au oficiat slujba de tarnosire de la Biserica „Sfanta Cuvioasa Parascheva”, din comuna Baia, judetul Suceava. Acestia au ajuns la poarta lacasului de cult cu doua autoturisme de lux, starnind indignarea localnicilor.

Duminica, 17 iunie 2018, Biserica „Sfanta Cuvioasa Parascheva” din comuna Baia, judetul Suceava, a fost sfintita in prezenta unor importanti ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane. Printre cei mai importanti oameni ce au donat bani pentru ridicarea lacasului de cult se numara si omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani si pentru ridicarea catedralelor din Suceava si Falticeni.

Slujba de tarnosire a fost oficiata de IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului si Bacaului, si PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor. Cei trei ierarhi au sosit la Baia la bordul unor autovehicule de lux, ce au atras atentia localnicilor, care s-au aratat indignati de faptul ca preotii s-au deplasat la Baia cu masini extrem de scumpe.

„Dumnezeu sa ma ierte, dar ce masini au popii, parcã au muncit pe santier in strainatate. Mi-e rusine de nerusinarea lor”, a mentionat Elena Bistricianu.

„Am crezut ca e vreo nunta cu manelisti. Strigator la cer”, a precizat si Valentina Cantoriu.

„E frumos calare pe magar, dar parca tot mai bine-i in limuzina”, a spus Monica Avram.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img