vineri, 29 martie, 2024

Dear David, demonul-copil care bantuie visele unui american 

Distribuie:

Publicat:

”Sunt bantuit de un demon cu infatisare de copil, care vrea sa ma omoare”, spune un new-yorkez lumii intregi, incercand sa si aduca probe in sensul acestei informatii.   Demonul a intrat timid in viata americanului, bantuindu-i doar visele, dar cu urmari inspaimantatoare in viata reala. ”Pentru o vreme doar ma privea cum dorm, asezat pe un scaun, apoi s-a ridicat si a inceput sa se apropie de pat, amenintator. M-am repezit la telefon si am inceput sa-i fac poze, pentru a lasa probe despre ceea ce m-ar fi omorat. Chiar inainte de a ajunge langa mine, m-am trezit urland. M-am simtit usurat, fusese doar un cosmar, dar m=am ingrozit cand am verificat galeria de imagini din telefon…”, povesteste americanul, conform The Sun.

Prezentarile au fost facute tot in mediul oniric, la cateva nopti de la aceasta prima intalnire cu demonul, o aparitie feminina, dezvaluindu-i ca se numeste ”Dear David”. 

”Apare doar la miezul noptii si-i poti pune doar doua intrebari, niciodata mai multe si neaparat fiecare dintre ele trebuie sa inceapa cu ”Dear David”. L-am intrebat cum a murit si mi-a spus ca s-a intamplat intr-un magazin, cand a fost strivit de un raft”, spune tipul. Din nefericire pentru el, intr-unul din vise, americanul l-a surmenat pe Dear David, incercand sa afle raspunsul si la a o treia intrebare, si s-a trezit ingrozit ca atat i-a fost, ca va muri. Dar, in ciuda acestei spaime, omul e bine, la trei luni de la acel moment. Enervat de aceasta neobrazare, ”Dear David” a devenit mai violent, intr-o noapte tarandu-l de brat pana la un depozit abandonat. Evident, dimineata, pe bratul apucat de demon era o mare vanataie.  Situatia a devenit foarte apasatoare, totul culminand cu comportamentul ciudat al  pisicii, care fix la miezul noptii se posta in fata usii de la intrare, parca asteptand pe cineva care se pregatea sa intre.

New-york-ezul si-a instalat un sistem de monitorizare a apartamentului, cu senzori de miscare si camere video.

”Primeam pe telefon, periodic, alerte. Nimic neobisnuit, se juca pisica. Pana intr-o noapte, in jurul orei 11, iar in momentul in care am verificat streamul video, am sesizat ca nu era nimeni in imagini, dar un scaun se balansa, ca si cum ar fi fost cineva asezat. Nu era vantul, pentru ca tin mereu geamurile inchise”, spune acesta. Pentru cei care nu inteleg de ce se petrec lucrurile povestite de american, este de mentionat faptul ca tipul are peste 500.000 de urmaritori ai contului sau de Twitter, destui cat sa-i asigure un nivel de trai destul de ridicat…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img