vineri, 29 martie, 2024

Decizia luata de parintii lui Razvan Ciobanu dupa moartea fiului lor. Rasturnare de situatie

Distribuie:

Publicat:

La fel ca multi prieteni apropiati ai creatorului de moda, parintii lui Razvan Ciobanu nu sunt impacati deloc cu moartea fiului lor. Ba chiar le ridica multe semne de intrebare circumstantele in care a avut loc accidentul.

Asa ca ar fi decis sa deruleze o ancheta in paralel cu cea a politiei, demers pentru care ar fi angajat niste profesionisti!

Moartea lui Razvan Ciobanu a fost tratata la inceput ca un accident de circulatie, produs din vina lui, pentru ca toate datele preliminare indicau atunci ca acesta s-ar fi intors de la un festival de muzica, unde ar fi consumat substante interzise. Asa ca a pierdut controlul volanului, iar, pentru ca nu purta centura, a fost proiectat in afara masinii si a murit. Doar ca, rand pe rand, multe dintre aceste ipoteze au fost desfiintate si asa s-a luat in considerare inclusiv varianta unei crime!

Prietenii, dar mai ales familia lui Razvan Ciobanu, sunt convinsi ca fostul designer isi iubea viata mult prea mult ca sa si-o ia, si nici nu ar fi fost atat de dependent de droguri pe cat s-a vehiculat in spatiul public. Sunt multe intrebari care nu si-au gasit raspunsul si au facut aceasta ancheta sa mearga spre alte piste. Una dintre intrebari ar fi de ce apartamentul designerului a fost spart si ravasit imediat dupa ce s-a aflat ca a murit, dar si de ce nimeni din anturajul sau, dintre cei cu care se afla la mare, nu a iesit sa vorbeasca.

„Intrase in  niste anturaje…”

„Problema este ca in ultimul timp, si de-asta am aceste regrete enorme, intrase in niste anturaje cu anumiti oameni pe care eu nu-i cunosc. La inmormantare, in putinele perioade in care reuseam sa ma adun si sa fiu coerenta, ii intrebam pe toti daca ii cunosc pe acesti oameni noi intrati in viata lui. N-a stiut nimeni sa-mi spuna nimic, dar mi-am facut o promisiune mie insami ca o sa merg pe toate directiile pe care le cunosc si o sa incerc sa aflu absolut tot”, a sustinut insasi avocata Laura Vicol, considerata cea mai apropiata prietena a creatorului de moda.

Parintii lui Razvan Ciobanu ar fi angajat o firma de detectivi particulari care sa elucideze misterul mortii fiului lor. Pentru ca, intre timp, si-ar mai fi pierdut din increderea in autoritati, acestia au vrut sa afle cat mai repede posibil care a fost traseul lui Razvan in acea noapte fatidica. Si, mai ales, ce anume s-a intamplat de masina lui a iesit de pe carosabil si s-a lovit de copaci, scrie cancan.ro.

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste intr-un accident rutier produs in localitatea Sacele din judetul Constanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img