News Flash:

Decizie de returnare in R.Moldova, pentru un cetatean moldovean care se refugiase in Vaslui

7 Aprilie 2014
1236 Vizualizari | 0 Comentarii
Politistii de la biroul pentru Imigrari Vaslui au desfasurat, la data de vineri 04 aprilie, o actiune in cooperare cu lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, pe linia combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala, T.A. in varsta de 23 ani, din Moldova.

In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca persoana in cauza a intrat legal in Romania iar, la expirarea dreptului sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu au parasit teritoriul Romaniei.

Ca urmare a celor constatate, politistii au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care este obligata sa paraseasca tara, in termen de 15 zile, si a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 800 lei.

Totodata, s-a instituit masura de nepermitere a intrarii in tara, pentru o perioada de doi ani si sase luni, de la data iesirii, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

In perioada urmatoare, Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu alte institutii, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.

imigrari vaslui moldova romania
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0801 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013407 (s)