marți, 19 martie, 2024

Decizie INCREDIBILĂ a DIICOT, după ce a prins o vedetă de la TVR și un prezentator de la Realitatea TV cu DROGURI

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a postat, pe Facebook, două poze cu o vedetă de la TVR, Emma Zeicescu, și cu un prezentator, Claudiu Popa, de la Realitatea TV, urmate de alte două fotografii în care apăreau țigări de marijuana. Ulterior, Victor Ciutacu a postat o informație în care specifică faptul că cei doi ”au fost umflați la Summer Well, justificat au ba, pentru deținere ilegală de stupefiante”.

La o zi după aceste informații, DIICOT a oferit o primă reacție. Procurorii spun că au deschis un dosar penal pe acest subiect încă din 21 august, dar precizează că acesta este in rem, adică față de fapte, nu față de persoane. Lucru bizar, câtă vreme procurorii chiar i-au fotografiat pe cei doi jurnaliști, după percheziții.

”Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise”, Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „ in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.”, se arată în mesajul DIICOT.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img