joi, 18 aprilie, 2024

Decizie neasteptata! Ce vedeta va pleca de la Antena 1

Distribuie:

Publicat:

Antena 1 a renunțat la această emisiune, în favoarea alteia. În urma acestei decizii, o vedetă celebră a luat decizia de a se retrage din televiziune.

Antena 1 a renunţat la emisiunea ”Prietenii de la 11”, prezentată de Diana Munteanu şi Florin Ristei. În locul acestui show va fi matinalul ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, care va fi difuzat în intervalul orar 8:00- 12:00.

Dacă Diana Munteanu va fi implicată mai departe în diferite proiecte de la postul tv, Florin Ristei a luat decizia de a se retrage o perioadă din televiziune. El se va ocupa de activitatea trupei FreeStay, în care este solist.

„Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane şi întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea ”Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici şi plecarea mea. A fost o experienţă foarte mişto, cu o echipă de producţie profi, cu o Diana Munteanu aşa cum nu o ştiam şi cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, şi un context în care m-am simţit bine, am vorbit ce am vrut şi de care sunt mândru. Pe Diana o puteţi urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv şi mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne mai vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”, a fost mesajul scris de Florin pe pagina sa de Facebook.

bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img