News Flash:

DECIZIE SOC luata de PDL HUSI.

26 Iulie 2014
1852 Vizualizari | 0 Comentarii
Presedintele filialei inca PDL a luat la sfarsitul sedintei de Consiliu Local de joi, 24 iulie, o decizie soc. Acesta a rugat-o pe Monica Dumitrascu, secretara primariei Husi, sa demareze procesul de inlocuire a mandatului de consilier local al pedelistului Cosmin MURGULET.

Decizia luata a uimit-o chiar si pe secretara primariei Monica Dumitrascu, aceasta a fost lasata fara cuvinte pret de cateva secunde bune.

Potrivit art.87. Calitatea de consilier local inceteaza de drept, inainte de expirarea duratei normale a mandatului, in urmatoarele cazuri: demisie; incompatibilitate; schimbarea domiciliului intr-o alta unitate administrativ-teritoriala, inclusiv ca urmare a reorganizarii acesteia; lipsa nemotivata de la mai mult de 3 sedinte ordinare consecutive ale consiliului; imposibilitatea exercitarii mandatului pe o perioada mai mare de 6 luni consecutive, cu exceptia cazurilor prevazute de lege; condamnarea, prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, la o pedeapsa privativa de libertate; punerea sub interdictie judecatoreasca; pierderea drepturilor electorale; pierderea calitatii de membru al partidului politic sau al organizatiei minoritatilor nationale pe a carei lista a fost ales; deces.

In cazul consilierului Cosmin Murgulet se aplica: lipsa nemotivata de la mai multe de 3 sedinte ordinare consecutive ale consiliului, pedelistul husean avand undeva peste 11 absente.


presedintele pdl consiliu local husi cosmin murgulet
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0813 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019661 (s)