vineri, 26 aprilie, 2024

Decizie SOC! Se retrage McGregor? “S-ar putea sa nu mai lupte din nou”

Distribuie:

Publicat:

Dana White, presedintele UFC, a vorbit despre viitorul lui Conor McGregor si a sugerat ca pugilistul irlandez nu va mai boxa în circuitul UFC. White mai spune ca irlandezul a câstigat o avere din lupte si este o suma care ar face invidiosi si cei mai priceputi avocati.

Dana White spune ca UFC încearca sa încheie o noua afacere cu superstarul Conor McGregor, dar a sugerat ca exista o sansa ca irlandezul sa nu mai urce vreodata în cusca. McGregor nu a mai luptat la artele martiale mixte de la victoria prin knock-out pe care i-a administrat-o lui Eddie Alvarez în cadrul galei UFC 205 din noiembrie 2016.

”Conor s-ar putea sa nu mai lupte din nou. Tipul are 100 de milioane de dolari. Am baieti care faceau mai putin de atât, erau avocati si au mers la scoala toata viata lor si au renuntat la munca", a spus White.

White si UFC sunt în mod evident dornici sa obtina semnatura lui McGregor într-un nou contract de lupta, dar stiu ca va fi greu sa-l convinga pe irlandez. "Sa te trezesti în fiecare zi din pat si sa te pregatesti sa iei pumni în gura când ai 100 de milioane de dolari în banca? Banii schimba multe la om”, a mai spus Dana White.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img