vineri, 29 martie, 2024

Decizie surprinzatoare luata de Florin Calinescu

Distribuie:

Publicat:

Actorul Florin Calinescu este noul membru al juriului emisiunii “Romanii au talent”, acesta putand fi vazut de telespectatori incepand din urmatoarea editie a show-ului difuzat de Pro TV.

ROMANII AU TALENT,
cel mai urmarit show de divertisment din Romania, aduce in sezonul urmator o surpriza de proportii. Unul dintre cei mai talentati actori siregizori, dar si unul dintre cei mai iubiti oameni din media romaneasca, revine in televiziune, ca membru al juriului Romanii au Talent.

“Am dat concurs si, dintre mai multi concurenti, m-am mirat si eu ca am avut aceasta ocazie. Talentul meu principal este sa vorbesc oamenilor. Mi-e dor de oamenii carora ma adresam, ma intreaba mereu pe strada “unde esti, ce faci?”.

Nu stiu de ce acum, exista situatii, timpi, timpuri, lucruri personale. La 20 de ani, nu aveam atatea lucruri personale de tinut in mana. M-am intors la o viata mai simpla si am realizat ca mai exista timp pentru oameni. Unde altundeva? M-a chemat Merkel sa prezint “Refugiatii au Talent”. Cred ca multi romani s-au lansat chiar in emisiunile mele. Cred ca romanii au mai mult talent decat alte popoare”, a spus Florin Calinescu.

Din primele informatii, se pare ca juratul pe care il va inlocui Florin Calinescu este Bebe Cotimanis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img