joi, 28 martie, 2024

Declaratia halucinanta a lui Mircea Badea: „Mi-am vazut copilul intr-o celula cu zabrele”

Distribuie:

Publicat:

Mircea Badea a facut declaratii halucinante despre copilul sau, la emisiunea sa, ”Sinteza Zilei”. Jurnalistul a povestit cu lux de amanunte aventura sa la mall, la locurile de joaca pentru copii. Mircea Badea are un fiul imrpeuna cu Carmen Bruma, antrenoare de fitness, Vladut, in varsta de 4 ani. Dupa nasterea micutului, Carmen Bruma a observat regimul alimentar si stilul de viata abordat de ea pe parcusul sarcinii, astfel ca acum vine in ajutor mamicilor care nu reusesc sa scape de kilogramele in plus.

“Miresele au fost foarte receptive programului meu. Am vazut multe dintre ele insarcinate, altele care dupa nunta isi doresc un copil, astfel ca m-am gandit ca un program online le va ajuta. «Jurnal de gravida – Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos» este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile insarcinate sau cele care intentioneaza sa aiba un copil. Este experienta mea de femeie care a ramas insarcinata la 37 de ani, a reusit sa acumuleze doar 10 kg in sarcina, a nascut natural un copil sanatos si a revenit la fomele initiale in doar 10 saptamani dupa nastere”, a declarat Carmen Bruma.

Mircea Badea despre aventura in mall cu fiul sau: „Totul era de un absurd absolut”

Mircea Badea a vorbit la ”Sinteza Zilei” despre o aventura  la mall, la un loc de joaca, ce il avea in plan principal pe fiul sau, Vladut. ”Sa va povestesc ceva foarte tare. Ce mi s-a intamplat mie astazi. Am fost la mall cu fii-miu. Ala mic, loc de joaca. Si el intra acolo cu maica-sa, eu cu sarsanalele, ma suna unul, vorbesc la telefon, intru sa vad ce a facut Kovesi, cand ma intorc sa-l vad pe copil, nu il vad. La un moment dat il vad, era intr-o celula cu zabrele. Zic, frate sunt psihopat. Am zis ca am patit ceva. Il vad pe ala micu la puscarie. Ma uit in jur, n-am facut atac cerebral. Dar copilul era intr-o celula si se tinea cu manutele de gratii.

 Ii fac semn, iesi afara. Si el: NU, NU! Totul era de un absurd absolut. Intru si eu, aia la locul de joaca aveau o puscarie in miniatura. Celula era mica. Ce faci, tata, aici? Sunt la inchisoare. Si zic, vad, dar iesi de acolo. Si el: NU! De ce? Ca m-a bagat politistul. Eu am crezut ca visez. Si ma uit, langa mine simt o miscare. Era un copil grasut. simpatic, imbracat in politist. La locul de joaca au bagat puscarii si uniforme de politist. Se joaca, intelegi? Am intrebat, asta e locul de joaca al lui Kovesi? Asa ceva…”, a povestit Mircea Badea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img