vineri, 19 aprilie, 2024

Declaratia motociclistului care i-a tras frana unui rival la peste 200 km la ora: Nu am fost om. Am facut un gest mizerabil

Distribuie:

Publicat:

Pilotul italian, Romano Fenati, a vorbit dupa ce a fost dat afara de echipa sa in urma gestului inconstient de a trage frana de mana a rivalului Stefano Manzi in turul al saptelea al cursei de la clasa Moto2.
"Vreau sa-mi cer scuze intregii lumi a sportului. In aceasta dimineata, cu mintea limpede, imi doream ca toata aceasta situatie sa fie doar un vis urat. Am privit in urma la acele momente si imi dau seama ca am facut un gest mizerabil! Eu nu sunt genul acesta de om. Un barbat adevarat ar fi continuat cursa si nu ar fi raspuns la nicio provocare. Criticile pe care le-am primit sunt corecte si inteleg indignarea aparuta in ceea ce priveste comportamentul meu" a precizat Fenati intr-un comunicat publicat pe site-ul sau oficial.

"Vreau sa le cer scuze tuturor celor care au crezut in mine si celor care s-au simtit raniti de actiunile mele. A iesit la suprafata o imagine oribila a mea. Eu nu sunt asa si cei care ma cunosc cu adevarat stiu asta. In toata cariera mea am fost un pilot cuminte. Sezonul trecut am fost unul din putinii care nu a primit nicio penalizare. Nu am pus niciodata viata unui alt pilot in pericol, ba din contra. Am fost mereu constient ca exista piloti cu un stil ciudat si periculos pe pista" a continuat pilotul.

"Este insa adevarat, din pacate, ca am un caracter impulsiv. Intentia mea nu a fost insa sa-i fac rau, ci doar sa-l fac sa inteleaga ca modul in care s-a comportat a fost unul periculos pentru mine si eu as putea face aceleasi greseli pe care le-a facut el. Nu vreau sa-mi justific gestul, pentru ca un asemenea lucru nu se poate justicia. Vreau doar sa-mi cer iertare tuturor. Acum am timp sa ma gandesc la tot ce s-a intamplat si sa-mi limpezesc gandurile" a incheiat Fenati.

In timpul turului al saptelea al Marelui Premiu de la Misano, San Marino, Romano Fenati, un italian de 22 de ani, a avut un moment de nebunie in care a incercat sa apese frana rivalului sau, Stefano Manzi, intr-un moment in care ambii prinsesera peste 200km/h. Din fericire, Manzi a pastrat controlul motocicletei, dar Fenati nu a fost iertat.

Nu este prima oara cand Fenati este implicat intr-un asemenea moment. In 2015, cand concura la Moto3, a fost penalizat pentru ca l-a lovit cu piciorul pe finlandezul Niklas Ajo, in timpul turului de incalzire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img