marți, 19 martie, 2024

Declaratia transanta facuta de Denisa Tanase, dupa ce logodnicul sau a fost filmat impreuna cu Bianca Dragusanu: “Nu cred ca au motive sa se vada si…”

Distribuie:

Publicat:

La nicio zi de cand au fost publicate imagini de la intanirea pe care logodnicul ei, Mircea Branzei, a avut-o cu Bianca Dragusanu, Denisa Tanase a facut cateva declaratii transante. Toate astea desi, initial, jumatatea de la “Bambi” a spus ca nu isi doreste sa comenteze subiectul, fiind vizibil deranjata de aceasta situatie.

Invitata in platoul late night-show-ului XNS de la Antena 1, Denisa Tanase de la “Bambi” a vorbit despre momentul in care a primit inelul de logodna, dupa ce Mircea Branzei i-a pus marea intrebare. Cand in discutie a fost inserat subiectul despre intalnirea de gradul zero dintre partenerul ei de viata si Bianca Dragusanu, frumoasa artista parca a luat foc! Ea a spus imediat ca nu vrea sa comenteze acest subiect si… la un moment dat, ea a subliniat ca cei doi nu au motive sa se vada. Va reamintim ca fosta prezentatoare este imaginea clinicii de frumusete pe care logodnicul Denisei Tanase o are in Capitala.

“Nu vreau sa vorbesc despre asta. Ii multumesc Lui Dumnezeu ca lucrurile sunt bune. Nu e cazul sa cautam unde nu e cazul. Da, am primit inelul. Nu cred ca au motive sa se vada”, a declarat Denisa Tanase in cadrul emisiunii “Xtra Night Show”.

Trupa “Bambi” a lansat in urma cu cateva zile clipul sigle-ului “Desculti”. Luna trecuta, Denisa si sora ei, Raluca Tanase, au filmat videoclipul senzational pentru piesa “Desculti” si de pe platourile de filmare, au publicat o poza, care i-a cucerit pe fani. Imaginea a fost insotita de mesajul: “#Desculti, dar fericiti! Fericirea si iubirea nu tin cont de bunurile materiale si se manifesta la fel, indiferent de etnie. Mai sunt doar doua zile si ne vom putea bucura impreuna de noul videoclip”.

Denisa Tanase, ceruta de sotie intr-un cadru de poveste

Denisa Tanase si Mircea Branzei au fost intr-o croaziera de vis, iar printre locurile in care au poposit se numara Madagascar si Mauritius. Intr-una din zilele petrecute departe de Romania, cantareata a fost ceruta de sotie de tanarul afacerist. Cei doi si-au dorit ca logodna sa fie secreta, insa, unii dintre prietenii lor i-au dat de gol pe retelele de socializare. Denisa Tanase si Mircea Branzei formeaza un cuplu de mai bine de un an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img