vineri, 29 martie, 2024

Declaratia uluitoare dupa ce Victor Slav a fost parasit: “Bianca va regreta, nu este prima data cand incearca sa…“

Distribuie:

Publicat:

Despartirea Biancai Dragusanu de Victor Slav a fost anuntata in urma cu cateva luni, iar parerile sunt impartite in ceea ce ii priveste. Carmen Harra a oferit declaratii si a marturisit ca blondina va regreta decizia luata, dar nu va mai putea face nimic pentru a-l aduce pe Victor inapoi.

Clarvazatoarea a mai declarat ca Bianca este codificata cu numarul doi, ceea ce inseamna ca traieste mereu intr-o dualitate, simte nevoia intotdeauna de inca un partener.

„Actiunile noastre creeaza karmele noastre. Atunci cand intr-o casatorie inseli si tradezi mariajul, in care tu ai jurat sa fii cu persoana respectiva, sa ai un copil, o familie, ti-ai creat o karma, pe care tu ti-o tragi. Karma asta va continua sa se repete.

Eu cu multi ani in urma am suspectat asta la ea, datorita codificarii ei, intuitia mea mi-a spus ca ea ar putea proceda asa si atunci am nascut un mare scandal cand am spus ca nu este neaparat loiala si corecta in relatiile astea interpersonale, am anticipat iesiri de genul asta la ea. Nu este prima data cand face asa ceva.

Parerea mea este ca ea, fiind codificata cu numarul 2, traieste mereu intr-o dualitate, o singura persoana nu este de ajuns,  mai trebuie sa fie cineva ca sa completeze, simte nevoia intotdeauna de inca un partener. Banuiesc ca nu-si da seama ce face sau nu-si da seama de consecintele faptelor”, ne-a declarat in exclusivitate Carmen Harra.

Desi Victor este un barbat ambitios si independent, ii este foarte greu sa isi faca o relatie, cel putin nu in viitorul apropiat. Daca totusi va exista cineva, relatia va fi una temporara.

„Ea isi va regreta actiunile si nu este prima cand incearca sa ii traga o plasa barbatului ei, care este un barbat foarte independent, el e numarul 1. Relatia dintre ei ar fi fost foarte buna, daca nu si-ar crea karma asta. Eu am dat sanse la relatia asta, dar bineinteles ca tendinta ei spre dualitate, spre a calca stramb, s-a manifestat, am fost sigura de altfel ca o sa se manifeste.

Pentru mine nu este nici o surpriza felul in care a procedat si felul in care o sa continue sa procedeze, pana o sa se invete, daca o vrea sa se invete in viata asta. Mai devreme sau mai tarziu, lectiile vietii daca nu le invatam, ne izbim de zid, pana invatam ceva. Victor este un barbat ambitios, independent, in felul lui e un mare insingurat si pentru el este foarte greu sa se hotarasca la o relatie. Nu il vad ca isi gaseste pe altcineva imediat si daca o face, o face temporar„, ne-a mai spus Harra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img