vineri, 29 martie, 2024

Declaratie ULUITOARE facuta de un celebru actor roman: “Imi venea sa-l omor pe Ion Iliescu”

Distribuie:

Publicat:

Un celebru actor roman a facut o declaratie incredibila! “Imi venea sa-l omor” pe Ion Iliescu, a marturisit Victor Rebengiuc, la Digi24, referindu-se la momentul cand regelui Mihai i s-a interzis accesul in tara, dupa 1990. Regalist convins. marele actor a declarat la Digi24 ca regreta monarhia si il regreta pe rege, pe care l-a iubit de cand era copil.

Intrebat daca a iubit vreun presedinte, Rebengiuc a raspuns razand: “Eu?!…Pe Eisenhower!”.

In ceea ce-i priveste pe presedintii romani de dupa Revolutie, Victor Rebengiuc a spus: “Imi pare foarte rau, dar n-am iubit niciun presedinte si niciodata nu mi-a iesit…ba o singura data mi-a iesit, dar fara voia mea…n-a iesit presedinte ala pe care il voiam eu. Numai o singura data a iesit, Iliescu, cand a fost in tandem cu Vadim, atunci am fost nevoit sa votez asa”.

Ce-ati simtit fata de Ion Iliescu in momentul in care regelui Mihai i s-a interzis sa inte in tara? a fost intrebat actorul. “Imi venea sa-l omor”, a raspuns acesta cu sinceritate. “A fost insuportabil pentru mine momentul ala”, a marturisit Victor Rebengiuc, incercand sa refaca isteria acelui moment: “Marea bucurie ca l-am priiiins, l-am priiiins, acolo, pe sosea,… am gasit…niste poze a gasit cu regele in masina… si era Marea Adunare Nationala de atunci.. .CPUN-ul… ministrul de interne: L-am gasit, l-am prins….”

“Pai ala e regele nostru, bai, desteptilor! Ce-ati prins?! A venit in tara! Iubiti-l, aplaudati-l, luati-l in brate!”, a comentat actorul, dezamagit. “Dar cum a fost in 92, cand a venit regele, multimea aia…atunci era un moment, domnule…”, a completat Victor Rebengiuc, in opinia caruia Romania a ratat un moment si l-a ratat pentru ca n-avea niciun interes clasa politica sa-l aduca pe rege. “Absolut niciun interes. Ce sa caute regele peste ei? Sa aiba ei un superior?”

Victor Rebengiuc considera ca monarhia este in continuare o solutie pentru Romania, dar ii e greu sa spuna daca se va aplica. “Odata cu batranetea regelui, a cam imbatranit si monarhia la noi”, a spus actorul. El considera ca monarhia este conditia principala pentru ca un stat sa poata sa prospere, iar oamenii sa inceapa sa o duca din ce in ce mai bine si sa existe o stare de libertate, asa cum exista, de altfel, exemple in alte state din Europa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img