joi, 28 martie, 2024

Declaratii APOCALIPTICE facute de Stephen Hawking: Actionati ACUM, pana NU e prea TARZIU

Distribuie:

Publicat:

Donald Trump s-a instalat de luni bune la Casa Alba, dar contestatarii sai continua sa-l atace din ce in ce mai tare. Una dintre deciziile radicale ale republicanului i-a scos din minti pe foarte multi oameni. Retragerea SUA din Acordul climatic de la Paris l-a facut pe cel mai destept om al planetei sa rabufneasca.

Stephen Hawking a acordat un interviu, in care a vorbit despre schimbarile climatice si incalzirea globala. “Ne apropiem de punctul in care procesul de incalzire globala devine ireversibil. Decizia lui Trump poate sa impinga Pamantul dincolo de acest punct si sa devina ca planeta Venus, cu temperaturi de 250 de grade si ploi cu acid sulfuric. Schimbarile climatice reprezinta unul dintre marile pericole pe care le infruntam, dar un pericol pe care il putem preveni, daca actionam acum. Prin negarea dovezilor ce privesc schimbarile climatice si retragerea din Acordul Climatic de la Paris, Donald Trump va cauza daune frumoasei noastre planete, punand in pericol mediul inconjurator, pentru noi si pentru copiii nostri”, a declarat Hawking pentru BBCa, anunta observator.tv.
Stephen Hawking le-a mai spus jurnalistilor englezi ca este pesimist in privinta rezolvarii conflictelor umane si este de parere ca in oamenii vor fi nevoiti sa paraseasca planeta pentru a supravietui. “Ma tem ca evolutia a incorporat lacomie si agresivitate in genomul uman. Nu este niciun semn ca conflictele vor scadea si ca evolutia tehnologiei militare si a armelor de distrugere umana se indreapta spre dezastru. Cea mai buna speranta pentru supravietuirea rasei umane ar putea fi formarea de colonii independente in spatiu”, a mai spus Stephen Hawking.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img