joi, 28 martie, 2024

Declaratii SOCANTE despre un presedinte pe care il cunoastem cu totii! “Mi-a dat 10.000 de dolari ca sa fac sex cu el”

Distribuie:

Publicat:

Bomba! Candidatul pentru Casa Alba, Donald Trump (70 de ani), i-a pus la dispozitie avionul particular si un cec de 10.000 de dolari actritei porno Jessica Drake pentru o noapte salbatica de sex. Insa a avut parte de o surpriza.

Jessica Drake, 42 de ani, si miliardarul Donald Trump s-au intalnit in 2006, la un turneu de golf, in Lake Tahoe, California. Trump a fost atras de formele voluptoasei Jessica si a inceput sa o pipaie si sa o bombardeze cu apropouri libidinoase.

„Acest tip de comportament e inacceptabil. Cu atat mai mult cu cat Trump era casatorit la vremea aceea cu Melania, cea de a treia sa nevasta”, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, cea de 11-a femeie care il acuza pe Trump de comportament sexual inadecvat. Evident, deranjat de afirmatii, Trump a dezmintit ieri acuzatiile si Jessica Drake a prezentat o fotografie din 2006 cand s-a pozat alaturi de miliardar.

„Mi-a cerut numarul de telefon si m-a invitat in apartamentul sau prezidential. Mi-a aratat un cec de 10.000 de dolari si mi-a spus ca vor mai veni inca doua femei si, pentru ca distractia sa fie completa, toata lumea va respecta tinuta obligatorie si va veni in pijamale”, a povestit Drake. Actrita a trebuit sa plece in Los Angeles la niste filmari si Trump i-a pus la dispozitie avionul personal pentru a o aduce la el.

In replica, Trump a anuntat ca o va da in judecata pentru calomnie. Drake vrea sa cheme ca martori mai multi prieteni carora le-a povestit incidentul. Jessica Drake este cea de a 11-a femeie care il acuza pe Trump de hartuire, in ultima luna. Miliardarul sustine ca e un atac politic din partea contracandidatei lui, Hillary Clinton.

Donalt Trump este in centrul mai multor scandaluri cu tenta sexuala. 10 femei il acuza de hartuire. Karena Virgina il acuza de hartuire pentru o agresiune din 1998, Melinda McGillivray sustine ca a patit acelasi lucru acum 13 ani, Summer Servos a fost agresata in 2007, fotomodelul Kristin Anderson a fost pipaita in anii 1990 si Jessica Leeds si-a amintit ca in anii ’70 a fost agresata la bordul unui avion de linie.

Ziarista Natasha Stoynoff a fost hartuita in 2005 de Trump in timpul unui interviu si Miss SUA Temple Taggart McDowell, Miss Washington, Cassandra Searles si macheuza Jill Harth au fost ofertate cu bani contra favoruri sexuale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img