sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Declaratiile absolut socante ale unui monstru cu chip de ”tata”. Le-a povestit anchetatorilor cu lux de amanunte cum si-a violat copilele de 3 si 5 ani

Distribuie:

Publicat:

Un barbat care cu greu poate fi numit tata ce s-a transformat intr-un monstru care, ani la rand, a abuzat sexual de cele trei copile ale sale. Este povestea halucinanta a lui Nicolae Stoian, un bucurestean de 41 de ani care, de curand, a fost condamnat la 30 de ani de puscarie. ”Am inceput sa le ating in zonele intime cand aveau intre 3-5 ani de viata”, sunt marturiile socante ale unui barbat care si-a violat fiicele.

Chinul prin care au trecut copilele sale a inceput chiar din primii ani de viata. Nu papusile, nu plusurile cu fete haioase le-au fost parteneri de joaca fetitelor, ci propriul tata. Care le-a atras intr-un joc pervers, bolnavicios, tesut in mintea-i incetosata de pornirile animalice. Fara o viata sexuala normala, individul si-a revarsat toate frustrarile asupra micutelor. Si nu o data, nu de doua ori, ci ani la rand. Cu seninatatea unui individ care nu a gresit cu nimic, barbatul, saltat la inceputul acestui an de judiciaristii Sectiei 26, a povestit, cu lux de amanunte, totul.

 

A abuzat de ele cand aveau 3-5 ani

Sunt cuvinte, fraze care cu greu pot fi aternute pe o coala de hartie. Marturisiri socante care i-au ingrozit pana si pe politistii obisnuiti sa aiba de-a face cu astfel de personaje. Malefice, de-a dreptul! ”Referitor la cele intamplate cu fiica mea, B. E., (…) am inceput sa o ating in zonele intima, respectiv zona vaginala, cand aceasta avea intre 3-5 ani de viata, iar in acele momente ma masturbam si ejaculam in pantalonii cu care eram imbracat”, a scris perversul in declaratia data in fata anchetatorilor.

Le viola cand ramanea singur cu ele

Scenele scarboase, ale carui personaj principal era barbatul originar din Titu, se petreceau cand ramanea singur cu fetitele. Administrator la un teren de sport din sectorul 4, Nicolae isi amenjase acolo o asa-zisa locuinta, o camera cu toate dotarile. Era chiar locul in care, ani la rand, s-au petrecut ororile. In tot acest timp, mama copilelor era plecata de acasa. Speriate ca vor ajunge in strada, dar si ”premiate” cu diferite cadouri si excursii, micutele nu au suflat o vorba. Au indurat totul, de dragul unui asa-zis tata ce le repeta obsesiv ”ca nu se intampla nimic rau”.

”Am inceput sa o pun sa se dezbrace si…”

”Cand fiica mea se afla in clasa a 5-a, a 6-a, fara a-mi aduce aminte cu exactitate, atingerile descrise mai sus nu ma mai satisfaceau. Am inceput sa o pun sa se dezbrace si sa imi introduc p… intre pulpele ei, in apropierea v… si sa mimez act sexual. (…) Tot in acea perioada am inceput sa introduc p… in v… fiicei si in a…, impingand usor pentru a face penetrare”, a dezvaluit obsedatul sexual judiciaristilor Sectiei 26.

Chinurile copilei s-au incheiat la sfarsitul anului 2016, atunci cand pustoaica a refuzat sa mai fie ”jucaria” sexuala a propriului tata. ”(…) m-am conformat intrucat imi gasisem o femeie cu care sa intretin raporturi sexuale”, a scris negru pe alb violatorul.

Tatal a abuzat-o chiar si de doua ori pe saptamana

Si pe cea de-a doua fiica, I. C., tatal a abuzat-o chiar si de doua ori pe saptamana. ”Era in clasa a 3-a, respectiv avea varsta de noua ani. (…) i-am luat mana si am pus-o pe p… meu, spunandu-i ca nu se intampla nimic rau. In timp ce avea mana pe p…meu, eu tinand-o de mana, am inceput sa o indemn sa ma masturbeze, iar la finalul masturbarii, am ejaculat pe cearsaful de pe pat”, sunt alte declaratii socante facute de individul retinut in luna februarie de politistii Sectiei 26. Tot atunci a avut loc si ultimul abuz sexual inainte ca stransoarea rece a catuselor sa-i cuprinda incheieturile.

”I-am dat pantalonii jos pana la genunchi, mi i-am dat si eu in vine jos, m-am urcat pe ea…”

”In data de 08.02.2017, avand in vedere ca eram singur cu I. C. in locuinta, in jurul orelor 20-21, am simtit nevoia sa fac sex, motiv pentru care m-am dus in camera unde se afla aceasta si am gasit-o lungita in pat. I-am dat pantalonii jos pana la genunchi, mi i-am dat si eu in vine jos, m-am urcat pe ea si am introdus p… intre picioarele ei in vagin, dar nu l-am introdus complet. Am mimat actul sexual pana am ejaculat, in momentul ejacularii, scotand p… dintre picioarele C.”, a marturisit violatorul despre ultimul act sexual.

Fiica vitrega a povestit totul rudelor

De avansurile si mangaierile bolnavicioase nu a scapat nici fiica vitrega a perversului, pe care concubina sa o avea dintr-o alta relatie. De la pustoaica pare, de altfel, ca a iesit la iveala toata povestea. Fata ar fi povestit totul unor rude care au anuntat politistii. De aici si pana la retinerea violatorului nu a mai trecut mult timp. Mai ales ca, la verificarile facute in casa suspectului, politistii Sectiei 26 au gasit dovezi, inclusiv cearsafuri ”murdare”…

Violatorul a primit 30 de ani de puscarie

Nicolae Stoian a fost retinut si, ulterior arestat. Acuzat de trei violuri si tot atatea acte de agresiune sexuala si de rele tratamente aplicate minorului, individul a recunoscut totul. In urma cu o luna, magistratii au dat un prim verdict. Nu mai putin de 30 de ani de puscarie. ”Contopeste cele trei pedepse de cate 10 ani inchisoare pentru viol, cele trei pedepse de cate 9 ani inchisoare pentru agresiune sexuala si cele trei pedepse de cate 4 ani si 4 luni inchisoare pentru rele tratamente aplicate minorului, prin prezenta sentinta penala, in pedeapsa cea mai grea de 10 ani inchisoare la care adauga un spor obligatoriu de 20 ani inchisoare, pedeapsa finala fiind de 30 ani”, se precizeaza in sentinta data de judecatori.

Sursa: www.libertatea.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img