marți, 23 aprilie, 2024

Declaratiile Anamariei Prodan despre relatia ei cu nabadai cu Reghe: „Drumurile noastre s-au separat”: Ce s-a intamplat cu adevarat intre ei

Distribuie:

Publicat:

In 1996, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, iar cei doi s-au separat. Ulterior, s-au reintalnit si, in 2008, s-au casatorit.

Acum 22 de ani, Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cand cei doi erau foarte tineri.. Intr-un interviu acordat in 2012, Anamaria a dezvaluit cum l-a cunoscut pe Reghe, care juca in echipa nationala de juniori.

„Ne-am cunoscut acum mai bine de 16 ani, la Hotel Intercontinental. El era in cantonament cu echipa nationala si ieseau la plimbare, iar eu treceam pe langa hotel”, a marturisit Anamaria Prodan intr-un interviu in revista Taifasuri.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf: „El era foarte tanar, avea 17 ani si jumatate”

„Ne stiam din lumea fotbalului si ne-am oprit sa vorbim. Asa a inceput relatia noastra. El era foarte tanar, avea 17 ani si jumatate si a durat ceva. Legatura a fost scurta si foarte frumoasa, dar eu nu-mi doream casatorie, consideram ca e prea devreme pentru un asemenea pas, si atunci drumurile noastre s-au separat”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf. S-au insurat dupa 12 ani

Chiar daca Anamaria Prodan nu a vrut sa fie nevasta lui Laurentiu Reghecampf, cei doi s-au insurat in 2008, cu 12 ani dupa ce nu dorise sa se casatoreasca cu el. „Ne-am vazut de viata, ne-am casatorit fiecare mai tarziu, eu in America, el a plecat in Germania, si ne-am intalnit dupa 13 ani. Au fost niste lucruri neterminate, iar in viata trebuie sa inchei tot ce incepi”, a mai dezvaluit Anamaria Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img