sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Declaratiile cutremuratoare facute de o pacienta a medicului fals: M-a macelarit. Nasul arata ca un snitel batut pe tocator

Distribuie:

Publicat:

Una dintre pacientele lui Matthew Mode (Matteo Politi), falsul medic italian, a vorbit despre cosmarul prin care a trecut, dupa ce s-a lasat pe mana "chirurgului".

Femeia a mers la Matteo Politi pentru corectarea unei deviatii de sept la nas.
„De un an traiesc un cosmar, iar cand am aflat ca m-a operat un medic fara studii am avut un soc! Sotul meu e o persoana publica si nu vreau sa transform totul intr-un conflict care sa-l afecteze pe el (…) Dupa ce mi-a dat pansamentul jos, nasul meu era intr-o stare dezastruoasa (…) Iar atunci arata exact ca un snitel pe care l-ai batut pe tocator. Iar el imi spunea ca intervine varsta, ca am 60 de ani, ca apar niste reactii ale organismului. Totusi, dadea niste explicatii foarte logice. Te convingea", a declarat femeia intr-un interviu pentru Libertatea.

"Esti fericita cu noul tau nas?"
"Am ramas cu aceasta gaura la nas. Ma tot ducea cu vorba, ca o sa aduca nu stiu ce gel in tara si va rezolva cu o injectie. M-a plimbat prin mai multe clinici (…) Dupa operatia la nas, el ma cauta pe mine. Uite, in iunie ma intreba: esti fericita cu noul tau nas? Pe mine m-a bufnit rasul atunci, nu mi-l vazusem inca. Eram inca pansata, m-a tinut o luna de zile asa, n-am stiut nimic. Cand mi l-a dat jos am facut un atac de panica, a trebuit sa stau intinsa pe pat (…) Cand mi-am vazut nasul, dupa ce el m-a debandajat, si-am vazut ca era, pur si simplu, macelarit, adica era carne vie, am facut un atac puternic de panica si eu le fac cu blocaj verbal si locomotor. Am inceput sa merg la psihiatru, ca nu dormeam noaptea. De cand m-a operat, am avut o stare de agitatie si de stres permanent. Dar e vina mea", a spus pacienta medicului fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img