sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Delegatie de oameni de afaceri israelieni la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Institutia Prefectului-judetul Vaslui, in parteneriat cu Consiliul Judetean (CJ), organizeaza marti, 25 iulie, ora 12.00, in Sala Mare a CJ o intrevedere a unor de oameni de afaceri israelieni interesati de dezvoltarea unor relatii de parteneriat cu oameni de afaceri si reprezentanti ai unor primarii din judetul Vaslui.

Intalnirea va include o sesiune de prezentare a relatiilor economice bilaterale si a oportunitatilor de investitii, urmata de o sesiune business-to-business intre oamenii de afaceri vasluieni si cei israelieni.

”Este un foarte bun prilej pentru oamenii nostri de afaceri sa initieze sau sa dezvolte parteneriate cu o comunitate foarte solida din punct de vedere economic, si ma refer aici la Statul Israel. Folosesc aceasta oportunitate pentru a incuraja ferm firmele vasluiene si israeliene sa-si extinda activitatile impreuna. Vasluiul poate fi vazut ca o zona atractiva pentru companiile israeliene. Suntem interesati in consolidarea cooperarii in activitatile de infiintare de companii si in consolidarea cooperarii noastre in agricultura, precum si in celelalte sectoare economice”, a declarat prefectul Eduard-Andrei POPICA.

 La eveniment vor participa Calin Cosar, presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Israel, Matan Safran, Business Development Manager al Misiunii Comerciale de la Ambasada Israelului in Romania, si deputatul Silviu Vexler, reprezentantul Federatiei Comunitatilor Evreiesti din Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img