sâmbătă, 20 aprilie, 2024

DELGAZ LUCREAZA. CU SPOR!

Distribuie:

Publicat:

Conditiile meteo din ultimele 24 de ore au afectat alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Moldova. Vantul puternic si precipitatiile cazute in ultimele 24 de ore au cauzat mai multe avarii ,in special la liniile electrice aeriene.
 Au fost afectate in special elemente de izolatie si conductoare electrice.
 In ciuda conditiilor neprielnice, echipele Delgaz Grid au intervenit inca din cursul noptii de ieri, pentru identificarea si remedierea avariilor aparute.
 Retelele electrice aeriene de medie tensiune din mediul rural se afla in general la mare distanta de caile de acces, traversand zone in care deplasarea personalului si echipamentelor se poate face fara mijloace auto, ceea ce mareste durata de interventie fata de conditiile normale. Totodata sunt necesare lucrari cu un volum mare de fasonare a copacilor inclinati de zapada pe conductoare sau in vecinatatea liniilor electrice aeriene.
 In pofida acestor conditii dificile, interventiile vor continua pana la remedierea tuturor avariilor si reluarea alimentarii cu energie.
 La aceasta ora sunt nealimentate (total sau partial) urmatoarele linii electrice si posturi : in judetul Vaslui sunt afectate 11 linii de medie tensiune si 328 de posturi de transformare.
 Avand in vedere ca evolutia conditiilor meteo nu este spre ameliorare, situatia alimentarii cu energie este dinamica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img