sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Delia, gafa de zile mari. Si-a pus fanii in cap: “Pacat de tine, ca ai voce frumoasa”. Vezi imaginile care i-au infuriat pe fani

Distribuie:

Publicat:

Delia este o artista nonconformista, care incearca de fiecare data sa aduca ceva nou, fie ca este vorba despre un concert, un videoclip sau o sedinta foto. Cantareata se bucura de un succes impresionant, pentru care munceste foarte mult, insa nu este ferita si de carcotasi.

Recent, vedeta a postat o imagine pe retelele de socializare, in care apare purtand o peruca bruneta, dar si cu un accesoriu pe dinti. Ceea ce nu prea a fost pe placul fanilor, care o acuza ca nu ii sta bine cand se “stramba”.

“Iti sta tare urat cand te strami asa…pacat..ai o voce minunata!!! Imi place stilul tau, dar in poza asta parca e prea mult…../ Canti frumos, dar esti urata rau cand te prostesti!!!/ Aici chiar sari calul Delia :))) dar te iubesc oricum! Pentru ca esti formidabila oricum. Uneori iesim din schema clar! :)))) dar ne revenim la loc hal Domnului! :))) pentru ca suntem serioase!/ Pacat. Esti o finuta. Pacat …. ca ai inceput sa pozezi asa. Nu te reprezinta….Simplitatea si decenta…vestimentara….ti se potrivesc mai bine….lasa extremele…nu iti fac bine…“, sunt doar cateva dintre comentariile primite.

Cati bani castiga Delia Matache

Delia Matache detine firma Deliaevent SRL, care in urma cu doi ani a avut o cifra de afaceri de 4.629.590 lei si a scos un profit net de 1.632.410 lei. Conform situatiilor fiscale depuse la Ministerul Finantelor, firma are doi angajati, scrie capital.ro.

Pentru o ora de cantat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Campia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artista doar 15 minute.

Pentru nunti si petreceri private, pretul incepe de la 19.000 de euro si mai are in portofoliu un spectacol pentru care solicita 90.000 de euro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img