vineri, 29 martie, 2024

Denis Alibec este KO! Anuntul lui Marius Sumudica il lasa somer. “Sunt probleme pe care nu le pot sterge cu buretele!”

Distribuie:

Publicat:

Denis Alibec (27 de ani) traverseaza un moment delicat al carierei. Exclus din lot de Nicolae Dica (38 de ani) si lasat la Bucuresti, unde se antreneaza separat, Alibec spera sa poata scapa de la FCSB gratie lui Marius Sumudica (47 de ani). Tehnicianul celor de la Al Shabab îsi doreste sa lucreze din nou cu internationalul român, dar spune ca-i este greu sa faca acest lucru în viitorul apropiat.

"Daca voi reusi sa-l iau, îl iau cu mare placere pe Denis Alibec. Nu depinde însa numai de mine. Cei de la club urmaresc foarte atent tot ce se întâmpla si au vazut ce s-a întâmplat cu Denis în ultimul an. Nu eu sunt vinovat pentru ce i s-a întâmplat lui Alibec: n-a jucat, n-a marcat! Sunt probleme pe care eu nu pot sa le sterg cu buretele!", a spus Sumudica, pentru Pro X.

Chestionat daca Valerica Gaman, alt fotbalist care pare a nu mai fi dorit la FCSB, are sanse de a ajunge la Al Shabab, acelasi Sumudica a replicat: "Gaman? Nu se pune problema! E jucatorul lui FCSB. În plus, cei de la Shabab îsi doresc sa ia jucatori de atac sau mijlocasi", a mai spus Sumudica.

În plus, Alibec nu poate pleca oricum de la FCSB. Achizitionat de la Astra pentru suma de 2.040.000 de euro, Alibec este de vânzare acum pentru suma de 1,7 milioane de euro, dupa cum a spus finantatorul Gigi Becali.

Tehnicianul vicecampioanei a explicat cum a decurs relatia sa cu Alibec, dar mai ales ce a încercat concret sa faca pentru a redresa situatia. "Daca jucatorul, si aici nu e vorba numai de Alibec, nu face ceea ce-mi doresc eu de la el… Ok, ai o sansa, doua, noua, zece, dar pâna la urma trebuie sa vad ca vine ceva si de la tine. Am fost colegi de camera la Viitorul, dar eu cred ca din punctul meu de vedere am facut tot ce depinde de mine ca Alibec sa reuseasca. Cel mai bine ar trebui sa-l întrebati si pe el ceea ce a facut si daca este multumit. Încercati sa aflati si de la el ce a facut în acest an de când a venit la Steaua", a spus Dica, la Digi Sport.

Chestionat daca poate da un exemplu cu un lucru pe care i l-a cerut si Alibec nu l-a facut, Dica a replicat: "Sunt lucruri pe care Denis nu le-a facut. Am vorbit cu el foarte mult, am avut discutii între patru ochi, i-am spus ceea ce vreau eu de la el. Poate la un moment dat a crezut ca sunt dusmanul lui. Eu cred ca am facut totul pentru ca el sa dea goluri. Pacat de calitatile pe care el le are, pentru ca nu le pune în slujba unei echipe. I-am spus ca poate ajunge un atacant foarte mare. S-ar putea sa-l fi durut ceea ce i-am zis. Eu îi doresc binele lui Denis, sper ca acolo unde va merge sa joace bine. Nu sunt dusmanul lui. E exclus ca eu sa mai colaborez cu el. Au fost momente în care s-a antrenat bine, dar apoi am început campionatul si nu a avut evolutiile asteptate. Aveam mare încredere în el, pentru ca-l stiam de la Viitorul, dar din pacate nu a avut evolutiile pe care le asteptam de la el", a mai zis Nicolae Dica la Digi Sport.

bUn gol în 20 de meciuri are Denis Alibec în Liga 1 în acest sezon, cel mai slab din întreaga sa cariera. În Europa i-a mers ceva mai bine: a marcat doua goluri cu Viktoria Plzen: unul în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când FCSB a câstigat cu 4-1 în Cehia si unul în victoria cu 3-0 a ros-albastrilor de pe teren propriu, din prima etapa a Grupei G din Europa League.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img