marți, 19 martie, 2024

Denunt BOMBA! Leo de la Strehaia, SPAGA de 1 milion de euro pentru PROCURORI

Distribuie:

Publicat:

Leo de la Strehaia s-a prezentat, marti, la DNA unde i-a facut plangere procurorului sef al DIICOT Mehedinti. Acesta sustine ca familia sa i-ar fi dat spaga procurorului un milion de euro pentru a-i scapa de dosare.

Leo de la Strehaia a mers, marti, la DNA unde a fost audiat intr-un dosar de dare de mita. ”Printul” Tiganilor a dat declaratii intr-un dosar in care acesta denunta un procuror sef al DIICOT Mehedinti, pe care-l acuza de luare de mita. Leo sustine ca in 2012, tatal lui, Mihai Ion, si unchiul lui, Ion Mihai Mitus, ar fi dat spaga 1 milion de euro unui procuror sef DIICOT Mehedinti care insturmenta mai multe dosare ce priveau infractiuni economice comise de verisorii sai, copiii lui Ion Mihai Mitus.

Vezi si: Anca de la Strehaia, mesaj pentru Taranul cu Maserati, dupa ce acesta i-a facut propuneri indecente. “Vino la Strehaia si…”

“Am venit la DNA, am depus un denunt pentru ca tata si unchiul meu Mihai Ion Mitus din strehaia au dat spaga la procurorl sef al DIICOT Mehedinti 1 milion de euro. Unchiul meu are dosar la DIICOT, au fost niste arestari si pana la urma s-a ajuns la procuror si prejudiciul era de peste 50 de milioane si ca sa tina dosarele sub tejghea ca sa poata sa dea clasare, procurorul a cerut un milion de euro spaga. Nu i-am dat eu banii ci tata si unchiul. Am fost si eu cu ei la Drobeta Turnu Severin. Banii au fost in bancnote de 100 de lei si de 50 de lei, vreo 45 de miliarde… Stiti foarte bine ca eu sunt cu inregistrarile, dar nu am dat eu banii. Eu am fost acolo dar n-am discutat cu procurorul. Eu am fost de fata cand procurorul a primit banii. Acum sunt amenintat de unchiul meu ca ma omoara daca depun plangere, dar eu nu mai suport presiunea si nu vreau sa mai fiu implicat in asa ceva”, a declarat Leo de la Strehaia la DNA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img