miercuri, 24 aprilie, 2024

Denuntul lui Ludovic Orban a ajuns si la cea mai importanta televiziune de stiri din Israel

Distribuie:

Publicat:

Mihai Gadea a prezentat in aceasta seara, la Antena 3, un nou fragment din denuntul redactat de liderul PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila.

Scandalul a ajuns si la cea mai importanta televiziune de stiri din Israel.

Una dintre principalele acuzatii facute de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dancila este legata de colaborarea cu „puteri straine”.

Ziarul The Jerusalem Post a relatat intreaga poveste, cu o concluzie insusita din reactia consilierilor evrei, Moshe Klughaft, Sefi Shaked si Asaf Einsin, anume ca Ludovic Orban a citit prea multe romane cu spioni.

Presedintele Partidului National Liberal (PNL), Ludovic Orban, a respins, miercuri, acuzatiile ca ar fi fost determinat de alte persoane sa depuna o plangere penala impotriva premierului Viorica Dancila, afirmand ca a facut-o „din proprie initiativa”.

Orban a depus o sesizare la Parchetul de pe langa Inalta Curtea de Casatie si Justitie (PICCJ) impotriva premierului Viorica Dancila, acuzand-o de uzurparea functiei, prezentarea cu rea-credinta de informatii presedintelui Romaniei, inalta tradare si divulgarea de informatii secrete de stat, in legatura cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img