joi, 18 aprilie, 2024

Deplasare dificila pentru HC Vaslui

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui are parte de o noua deplasare dificila, unde va intalni Potaissa Turda, una dintre echipele bune ale Ligii Zimbrilor, care a incheiat in ultimii ani pe podium. Cu toate acestea, Sandu Iacob vrea sa profite de orgoliul ranit al adversarilor, care au cedat la un gol, etapa trecuta, pe terenul Dunarii Calarasi, scor 24-25.

”Intalnim o echipa valoroasa, care are in componenta jucatori experimentati si tineri de certa valoare. Echipa din Turda este o prezenta constanta in fruntea clasamentului in ultimele sezoane, lucru ce demonstreaza implicarea permanenta in activitatea handbalistica a oamenilor din Turda. Cred ca infrangerea la un gol de la Calarasi pune putina presiune pe echipa din Turda in meciul cu noi. Ne dorim sa fim consecventi in ceea ce facem bine si sa le punem cat mai multe probleme”, a spus Sandu Iacob.

In ultimii doi ani, cele doua echipe s-au intalnit de cinci ori, Vasluiul avand o singura victorie. In ultimul joc, cel din Cupa Romaniei, Potaissa Turda a invins formatia vasluiana la un singur gol, scor 31-30.

De la 27-22 pentru Turda, Vasluiul a reintrat in joc, dar a ratat egalarea la ultima faza. Mihai Bujor a aruncat de la mare distanta, iar portarul gazdelor, juniorul Borza, a deviat in transversala. In final, Turda a castigat cu 31-30 si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei.

Partida de joi este arbitrata de cuplul dambovitean Robert Harabagiu-Silviu Stanescu, observator FRH fiind Octavian Pripas (Valcea).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img