marți, 19 martie, 2024

DEPUTATUL PSD ADRIAN SOLOMON REINVENTEAZĂ CONSTITUȚIA?

Distribuie:

Publicat:

Declarații halucinante din partea deputatului PSD, Adrian Solomon referitoare la posibila lege a defăimării. Conform afirmațiilor acestuia ,iti poți pierde cetățenia!                  

 “ Depinde de gravitatea lor ,lucrurile pot merge pana la retragerea cetateniei. Se vorbeste si in Constitutie despre lucrul acesta. Nu este o lege care sa puna in aplicare prevederile constitutionale, dar cred ca un cetatean de buna credinta nu poate sa defaimeze tara”, a declarat Adrian Solomon.              

   Acesta a uitat sau a omis in mod intenționat  ( deși este student in anul 2 la Facultatea de drept) ,ceea ce scrie alb pe negru in Constituție, si anume  ”cetatenia romana nu poate fi retrasa aceluia care a dobandit-o prin naştere” – Art. 5, al. (2).                                      

     Intrebat ce reprezinta daca un cetatean vorbeste la Bruxelles despre ce se intampla in tara, Solomon a raspuns: „Daca un cetatean transmite la Bruxelles fake news-uri este defaimare”.                                             

  Si totusi, sa nu uitam ce spune art. 30 alin. 7 din Constitutia Romaniei: „Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura naţionala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri”.                

  Președintele Comisiei de Munca si Dialog Social din cadrul Camerei Deputaților  este cunoscut opiniei publice datorită unor declarații ce l-au făcut celebru .Anul trecut i-a făcut pe cei care au cont de Facebook ca “ sunt niște tembeli” si a recunoscut, in mod public, ca este “ un comunist luminat”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img