marți, 19 martie, 2024

Deputatul Rizea a fost salvat de colegii

Distribuie:

Publicat:

Plenul Camerei Deputatilor a decis astazi ca deputatul PSD, Cristian Rizea, nu poate fi arestat, dupa ce a incuviintat retinerea acestuia.  Pentru retinere, deputatii s-au pronuntat cu 141 de voturi pentru si 114 impotriva. Inaintea voturilor pe cererile DNA, Rizea ii rugase sa nu-i ridice imunitatea, spunand ca a actionat „cu buna credinta”. Social-democratul a vorbit despre copilul pe care l-a adoptat, aratand ca, prin votul lor, deputatii vor decide daca baiatul va avea sau nu o familie. In plus, Rizea a acuzat abuzuri ale DNA si a declarat ca singura proba in dosarul sau este un denunt, asa cum e acum „la moda, pentru ca denunturile sunt reginele probatoriului”.

Deputatul PSD a facut apel la colegii sai sa nu-i ridice imunitatea spunand ca a actionat „cu buna credinta” si adaugand ca, printr-un vot negativ, deputatii nu ar bloca actiunile justitiei, ci, dimpotriva, ar avea acum ocazia sa aduca la normal procesul desfasurarii anchetelor judiciare.Social-democratul a vorbit si despre familia sa si a aratat ca are un baietel pe care l-a adoptat imediat dupa nastere si ca procedura se finalizeaza in luna noiembrie, spunandu-le deputatilor ca de votul lor depinde daca baiatul va avea sau nu o familie.

„Stiti ca am o familie, un copil. Am acest copil de 2 ani si jumatate, ceea ce nu stiti este ca acest copil, la doua ore si jumatate dupa ce s-a nascut, a fost adoptat de catre mine si sotia mea. Aceasta procedura se incheie in luna noimebrie a acestui an, potrivit legislatiei din Romania. Doamnelor si domnilor, va las pe dumneavoastra sa decideti daca pot continua aceasta procedura si daca fiul meu va avea o familie”, a conchis deputatul PSD.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img