joi, 25 aprilie, 2024

Descindere de proportii la Guvernul din Republica Moldova! Este vorba despre dosare de coruptie si trafic de influenta

Distribuie:

Publicat:

Centrul National Anticoruptie (CNA) si procurorii anticoruptie din Republica Moldova au descins, luni dimineata, in cladirea guvernului de la Chisinau, informeaza Agora.md si Radio Chisinau.

Potrivit sefei serviciului de presa al CNA, Angela Starinschi, este vorba despre mai multe dosare de coruptie si trafic de influenta.

“Este vorba despre mai multe dosare de coruptie si trafic de influenta, in care sunt vizati angajati ai ministerelor justitiei si educatiei, notari, dar si reprezentanti ai unor birouri de traduceri. Aceste persoane sunt suspectate de perfectarea ilegala a unor acte pentru cetateni moldoveni si straini’, a declarat Starinschi pentru Agora.md, citeaza Agerpres.

Ultimele perchezitii in cladirea executivului de la Chisinau au avut loc la finele lunii aprilie, cand a fost retinut ministrul transporturilor de atunci, Iurie Chirinciuc. Acesta, alaturi de directorul general-interimar al Administratiei de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman, si de sefii a doua companii de constructii, au fost retinuti pe 27 aprilie, fiind suspectati de organizarea unei scheme infractionale de mare anvergura, cu scopul dobandirii de mijloace financiare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img