marți, 23 aprilie, 2024

DESCOPERA TINUTELE „TEEN SPIRIT”, DIN NOUL CATALOG FASHION LANSAT DE IULIUS MALL IASI

Distribuie:

Publicat:

Marea ta pasiune este moda? Ai o personalitate puternica si modul tau preferat de exprimare este garderoba? Gaseste inspiratie in noul catalog online fashion lansat de Iulius Mall Iasi – „Teen Spirit”. 

Stim ca esti conectat la tot ce este nou in materie de tendinte si ca iti doresti sa fii un trend setter in peisajul urban. In acest sezon, Iulius Mall Iasi te ajuta sa-ti gasesti propriul stil si sa-ti spui povestea in cel mai original mod. De curand, a fost lansat „Teen Spirit”, catalogul fashion ce surprinde noutatile din moda si care dezvaluie piesele disponibile in noile colectii ale brandurilor preferate de pasionatii de shopping. Outfit-urile propuse sunt in ton cu preocuparile tinerilor, punand in prim-plan spiritul energic, nonconformist, creativ si indraznet al acestora. Te invitam sa te inspiri, sa fii autentic si curajos in a-ti crea propriul stil!

Rasfoieste paginile dedicate in totalitate trandurilor actuale, in care gasesti idei cu personalitate, si vezi ce te caracterizeaza! Cele mai cool piese vestimentare si accesorii spectaculoase au fost selectate de la brandurile mult indragite din Iulius Mall Iasi: Koton, Terranova, Orsay, BSB, Intersport, Sport Vision, Il Passo,  Medea, Meli Melo.

Pregateste-te pentru un sezon „Teen Spirit”, la Iulius Mall Iasi!
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img