News Flash:

Descoperire de ULTIM MOMENT despre ketchup

9 Ianuarie 2015
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Licopenul, un antioxidant foarte puternic, se regaseste in ketchup si previne aparitia bolilor cardiovasculare, sustin realizatorii unui studiu efectuat de Departamentul de Agricultura al Statelor Unite.

Totusi, cercetatorii americani precizeaza ca doar tipurile de ketchup ecologic furnizeaza organismului o cantitate foarte mare de vitamine: A, C si E si contin cu 60% mai mult licopen in comparatie cu tipurile de ketchup obisnuit.

De aceea, pentru hrana cotidiana, spun specialistii, este recomandat acel tip de ketchup care este foarte inchis la culoare, iar acesta trebuie amestecat cu usturoi sau cu o maioneza ( cu un indice de grasime foarte scazut) si cu ierburi aromatice, atunci cand vrem sa-l folosim ca dressing pentru anumite gustari.

Mai mult, cercetatorii mai considera ca un ketchup de calitate trebuie sa contina suc de rosii fiert, ghimbir, scortisoara, otet si zahar (optional). Din acest sortiment de ketchup de calitate, specialistii recomanda un consum de trei-patru linguri pe zi, scrie click.ro.

licopenul ketchup
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1048 (s) | 36 queries | Mysql time :0.028782 (s)