marți, 23 aprilie, 2024

Descoperire HORROR la 16 ani de la atentatul de la World Trade Center

Distribuie:

Publicat:

Ramasitele unui barbat ucis in timpul atacului de pe 11 septembrie 2001 de la World Trade Center au fost identificate abia acum, la aproape 16 ani de la atacul sangeros care a zguduit lumea.

Anuntul a fost facut de conducerea unui spital din New York, insa identitatea victimei nu a fost dezvaluita, la cererea familiei. Potrivit The Washington Post, ultima identificare a unei victime care si-a perdut viata in 2001 a fost facuta in martie 2015. Medicii se folosesc de teste ADN si alte mijloace pentru a potrivit fragmente osoase a celor 2.753 de persoane ucise in timpul atacului. Pana in prezent au fost identificate 1.641 de victime, ceea ce inseamna ca peste 40% dintre cei care si-au pierdut viata nu au fost identificati inca.

Atacurile din 11 septembrie 2001, din Statele Unite, au zguduit lumea, peste 6.000 de oameni fiind raniti, iar 2.753 de persoane si-au pierdut viata, fiind catalogat cel mai sangeros atac de pe teritoriul american din toate timpurile. Gruparea terorista alQaida a coordonat si a revendicat atacurile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img