sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Descoperire macabra la “granita” judetului Iasi cu Vaslui . Jumatate din corpul unei femei a fost gasit sfasiat de caini

Distribuie:

Publicat:

UPDATE 20 FEBRUARIE: Inca de la primele ore ale diminetii politistii impreuna cu voluntarii din localitatea Ciortesti, sat Deleni, au reinceput cautarile celeilalte jumatati din trupul victimei. In aceste momente, la cativa zeci de metri de unde a fost gasit trupul, de la bust in jos, a fost gasit si craniul femeii sfasiat de caini. Cautarile continua pentru a gasi si celelalte resturi umane.

UPDATE: “A fost identificata femeia, este din localitate si era in varsta de 46 de ani. Cealalta parte de corp nu a fost gasita deocamdata. Nu fusese data disparuta”, a declarat purtatorul de cuvant IPJ, Anca Vajiac.

Potrivit anchetatorilor, Maricica Sfredel, din sat Deleni, comuna Ciortesti, a fost vazuta ultima data la finalul lunii decembrie. Ea a fost casatorita, apoi a divortat. Ulterior, a trait in concubinaj cu mai multi barbati din localitatea Ciortesti. Cercetarea la fata locului s-a incheiat, iar cautarile pentru a gasi cealalta jumatate de trup vor fi reluate luni, 20 februarie 2017.

Stirea initiala: 

In acesta seara, in jurul orei 16:00, localnicii dintr-o comuna din judetul Iasi s-au ingrozit in urma unei descoperiri pe care au facut-o.

Din primele informatii, jumatate din trupul unei femei a fost gasita in spatele unei locuinte din localitatea Ciortesti, devorat de caini. Descoperirea macabra a fost facuta de un satean care a vazut mai multi caini infruptandu-se din trupul femeii. Initial, acesta nu a stiut despre ce este vorba, dar cand s-a apropiat a observat jumatatea din corpul victimei.

Jumatatea de corp descoperita in spatele curtii barbatului se afla intr-o avansata stare de putrefactie. Ramasitele au fost preluate de IML pentru efectuarea necropsie.

Polistii si criminalistii sunt in aceste momente la fata locului, fac cercetari, si cauta cealalta jumatate. In cazul in care nu o vor gasi in aceasta seara, cautarile vor fi reluate si maine dimineata.

“A fost facuta o sesizare de catre un cetatean, despre prezenta mai multor caini in spatele casei. Cand s-a apropiat a observat o jumatate din trupul unei femei. In aceste momente sunt prezenti la fata locului politistii si criminalistii”, a declarat subinspectorul Anca Vajiac,  purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img