joi, 25 aprilie, 2024

Descoperire socanta la o ferma din Buzau! Porci crescuti ilegal cu gunoaie si cadavre de la alte animale, iar mai apoi vanduti! Scenele sunt groaznice – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politia locala a descoperit un crescator de porci care le dadea animalelor de mancare cadavre si resturi animale, dintr-o groapa infecta. Surse din randul autoritatilor care au efectuat controlul spun ca acest crescator ar vinde porcii intr-un targ saptamanal din apropierea municipiului Buzau

La descinderea inregistrata de politistii locali proprietarul crescatoriei ilegale de animale le-a spus oamenilor legii ca le da porcilor sa manance oase cumparate de la o carmangerie. A fost pus in dificultate atunci cand i s-a reprosat ca animalele se hranesc cu intestine ramase dupa abatorizarea unor animale.

Potrivit unor surse din randul organelor de control, crescatorul de animale de langa statia de epurare vinde porcii hraniti cu cadavre in targul de la Smeeni, care se organizeaza sambata. Mai mult, acesta ar fi furnizor de materie prima pentru cativa dintre producatorii de mezeluri din Buzau, scrie stiridebuzau.ro.

”Doar prinderea lui in fapt poate dovedi ca isi vinde porcii in targ. Oricum, in urma controlului, proprietarul a fost sanctionat cu amenda de 800 de lei pentru ca avea in proprietate animale neidentificate”, a declarat Ciprian Botezatu, director DSV Buzau.

Hranirea cu lesuri este interzisa, din cauza bolilor care pot fi astfel transmise, dar unii crescatori o folosesc pentru ca prezinta doua avantaje: resturile animale se vand mai ieftin decat furajele aprobate de lege, iar porcul se ingrasa mai repede decat cu cereale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img