joi, 18 aprilie, 2024

Descoperirea uluitoare facuta de un jurnalist roman dupa ce a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Ce au aflat despre trecutul sau

Distribuie:

Publicat:

Un jurnalist roman a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina si a aflat detalii incredibile depre trecutul fostului doctor, care provine dintr-o familie destul de instarita, relateaza crji.org.

Jurnalistii de la Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie au mers in orasul Nablus si au stat de vorba cu rudele secretarului de stat, care au devzaluit ca actualul secretar de stat al Romaniei a plecat de langa ei in momentul cand a decis sa devina doctor. Tatal sau nu a fost de acord cu decizia sa, acesta si-a dorit ca Arafat sa preia afacerile familiei. Culmea e ca lui Raed i-a venit ideea cu ambulantele chiar de la tatal lui, care a lucrat ca sofer pe „salvare in Nablus”.

Cand a aparut radioul in regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea si le-a asamblat aici, in carcase. A facut fabricuta pe care apoi a vandut-o”, a mai povestit varul lui Arafat.

Mama lui Raed Arafat are 81 de ani si locuieste pe o colina, intr-o casa pe care consilierul de stat a si mentionat-o in declaratia de avere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img