marți, 19 martie, 2024

Descoperiri socante in casa lui Jeffrey Epstein – Tablou cu Bill Clinton in rochie si pantofi cu toc

Distribuie:

Publicat:

În reședința sa din Manhattan, pedofilul miliardar Jeffrey Epstein, bun prieten cu familia Clinton, avea o pictură bizară cu fostul președinte american îmbrăcat într-o rochie albastră și având în picioare pantofi roșii cu toc, potrivit Antena1

Dezvăluirea a fost făcută de cotidianul Daily Mail. Jurnaliștii britanici au stat de vorbă cu o femeie, care a fost la reședința lui Epstein pentru a negocia o afacere. Straniul tablou a fost pictat de Petrina Ryan-Kleid, artista australiano-americană.

Nu se știe dacă lucrarea din casa pedofilului este cea originală sau o copie. Epstein a fost arestat luna trecută pentru trafic sexual de minore, iar acum cateva zile a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare din New York. Aparent ar fi vorba despre sinucidere.

Moartea lui în închisoare e un mister și sunt multe speculații că ar fi fost ucis pentru că știa prea multe despre oamenii puternici și influenți din SUA, oaspeți constanți ai orgiilor sexuale pe care le organiza și la care ar fi luat parte în repetate rânduri fostul președinte american.

Episodul presupusei lui sinucideri pare desprins dintr-un scenariu de film. Epstein era monitorizat non-stop, dar în ziua în care a murit, paznicii nu au trecut să vadă ce face, așa cum ar fi trebuit, iar camerele de supraveghere din celula lui nu au funcționat.

“Un tablou absolut socant” – marturiseste femeia

Femeia care a văzut pictura în reședința lui Epstein mărturisește că a fost șocată. Ea a zărit tabloul printr-o ușa deschisă.

“În mod clar e Bill Clinton. Am fost șocată să văd o asemenea pictură cu el. Un tablou provocator, foarte sexual. Bill Clinton avea tocuri, o rochie albastră și ținea mâna într-o poziție nefirească” – a declarat femeia în exclusivitate pentru The Daily Mail. În pictură, Clinton pare a fi în Biroul Oval, de la Casa Alba.

Pictura originală e ulei pe pânză, iar dimensiunile tabloului corespund cu ce a văzut femeia acasă la Epstein. Pictorița Petrina Ryan-Kleid a vândut-o acum câțiva ani, dar nu se știe dacă miliardarului pedofil. Artista nu a putut fi contactată de jurnaliști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img