News Flash:

Desertul Zilei:Negresa cu nuci si portocale

28 Iulie 2015
1145 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 g ciocolata cu lapte
25 g pudra de cacao
100 g nuci
100 g zahar
125 g faina
3 oua
coaja de portocale
125 g unt

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius si unge o tava de copt. Amesteca untul, zaharul si coaja rasa de portocala, apoi adauga cate un ou si amesteca bine. Combina faina, pudra de cacao si nucile sfarmate si adauga-le in mixul de mai sus. Pune amestecul in tava si intinde-l bine. Lasa la cuptor 20-35 de minute, scoate de la cuptor si lasa sa se raceasca. Topeste ciocolata la bain marie si intinde-o peste negresa.

sursa: foodstory
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0779 (s) | 25 queries | Mysql time :0.019420 (s)