News Flash:

Desi este un preparat destul de simplu, cu totii facem aceasta greseala! Celebru bucatar: "Ne oprim cand este pufoasa"

26 Martie 2017
796 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7315 RON (0.0000)
USD: 4.2103 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Este unul dintre cele mai rapide si mai usoare preparate pentru micul-dejun, dar bucatarul-sef Anthony Bourdain spune ca preparam omleta intr-un mod gresit.

Bucatarul TV american in varsta de 60 de ani a dezvaluit metoda sa pentru a gati clasicul mic-dejun, si care, spune el, functioneaza de fiecare data.

Anthony Bourdain spune ca totul incepe cu o tigaie incinsa bine, dar nu in exces, apoi se sparg ouale intr-un bol, se pune sare, piper (fara niciun pic de apa, sau smantana, ori lapte) si se bat pana cand se leaga. Se adauga o cantitate generoasa de unt in tigaie si se asteapta pana se topeste. Se pun ouale in tigaie si se lasa la gatit, fara a le amesteca. Dupa ce sunt aproape gata, se amesteca in forma de opt cu furculita si ne oprim cand omleta este pufoasa, aerata si incretita, scrie DailyMail.

mic-dejun anthony bourdain omleta pufoasa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042791 (s)