marți, 19 martie, 2024

Desi este un preparat destul de simplu, cu totii facem aceasta greseala! Celebru bucatar: “Ne oprim cand este pufoasa”

Distribuie:

Publicat:

Este unul dintre cele mai rapide si mai usoare preparate pentru micul-dejun, dar bucatarul-sef Anthony Bourdain spune ca preparam omleta intr-un mod gresit.

Bucatarul TV american in varsta de 60 de ani a dezvaluit metoda sa pentru a gati clasicul mic-dejun, si care, spune el, functioneaza de fiecare data.

Anthony Bourdain spune ca totul incepe cu o tigaie incinsa bine, dar nu in exces, apoi se sparg ouale intr-un bol, se pune sare, piper (fara niciun pic de apa, sau smantana, ori lapte) si se bat pana cand se leaga. Se adauga o cantitate generoasa de unt in tigaie si se asteapta pana se topeste. Se pun ouale in tigaie si se lasa la gatit, fara a le amesteca. Dupa ce sunt aproape gata, se amesteca in forma de opt cu furculita si ne oprim cand omleta este pufoasa, aerata si incretita, scrie DailyMail.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img