joi, 28 martie, 2024

Designer-ul roman care a stralucit la Festivalul de la Venetia: „E cea mai mare multumire”

Distribuie:

Publicat:

Cristina Bica este un designer roman care s-a facut remarcata gratie tinutelor create cu ocazia celebrului Festival de la Venetia.

Zeci de turisti s-au oprit sa admire creatiile romancei, dar si sa se fotografieze alaturi de ele. Dovada stau zecile de fotografii postate pe pagina de Facebook a creatoarei.

Romanca marturiseste ca experienta Carnavalului de la Venetia a fost un bun prilej pentru „un business and pleasure trip” (nr. o vacanta care imbina placerea cu afacerile). In sfera de „business” se refera la noul proiect la care a lucrat, sustinand ca pentru aceasta ocazie a imbracat o rochie „a la francaise”.

„Cat despre partea de “business”, am vrut sa fac si eu niste poze cu ultimul proiect, rochia “a la francaise”, intr-un cadru potrivit viitoarei ei destinatii…Dar indiferent la ce ora am incercat, cum ne opream pe loc, cum se aduna lumea sa-si faca poze cu mine ca la…Carnaval!”, scrie designer-ul pe pagina sa de Facebook.

Cristina marturiseste ca a fost confundata cu un model, iar zecile de turisti o indemnau sa faca fotografii cu ei, in ciuda faptului ca aceasta isi dorea sa-si puna in valoare creatia.

„Ar fi trebuit sa spun fiecaruia: “Stiti, eu nu-s platita de organizatori sa fac asta, sunt designer si vreau doar sa-mi fac niste poze cu rochia…” Dar pentru ca nu stiu s-o zic in chineza, araba sau alte asemenea limbi, am preferat sa “play along” si sa ma bucur impreuna cu oameni din toata lumea de spiritul Carnavalului Venetian! 

Pana la urma cea mai mare multumire a unui artizan e atunci cand munca lui aduce bucurie, asadar zambetele, incantarea si admiratia oamenilor au rasplatit din plin concesia facuta de amorul artei!”, conchide Cristina textul mesajului sau.

Rochia „a la francaise”, dupa cum a denumit-o creatoarea sa, a fost fotografiata de una dintre cele mai importante agentii foto, la nivel international: Getty Images.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img