vineri, 19 aprilie, 2024

Detalii de ultima ora despre Magdalena Serban, criminala de la metrou. Ce se intampla cu ea in spatiile gratiilor

Distribuie:

Publicat:

Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani, din Craiova, a impins pe data de 12 decembrie 2017 o tanara din Dolj sub rotile trenului, in statia Dristor. Femeia a fost arestata pentru omor si tentativa de omor si este internata la Spitalul Penitenciarului Jilava, desi a solicitat sa fie pusa in libertate.

Magdalena Serban le-a precizat anchetatorilor ca este de acord sa fie expertizata psihiatric. Femeia de 36 de ani se afla internata la Spitalul Penitenciar Jilava, insa medicii au observat ca a avut un comportamnet oscilant si i-au schimbat tratamentul si au izolat-o. „Femeia a reactionat bine la medicamente si, o vreme, a incercat sa le intre pe sub pielea oamenilor de la spital! Insa, cand a vazut ca nu are sanse sa fie eliberata conditionat, ea parca s-a demoralizat si a avut o atitudine diferita fata de toata lumea! Nu mai vorbeste cu nimeni, desi a fost lasata pe langa alti pacienti aflati in situatii asemanatoare. Dupa ce a stat retrasa, femeia s-a schimbat. A luat tratamentul si parea in regula. Comunica si era mai vesela. Pana de curand insa, cand a avut din nou niste reactii care i-ar fi determinat pe medici sa ia masuri! A fost recalcitranta cu toata lumea, asa ca a fost izolata din nou! Acum, ea sta doar in salonul sau si nu mai are voie sa intre in contact cu nimeni. Sta singura si atat! Asa este cel mai bine, sa fie tinuta sub control si supravegheata medical de specialisti“, conform stirilekanald.ro.

Magdalena Serban a impins pe data de 12 decembrie 2017 o tanara din Dolj sub rotile trenului, in statia Dristor. In momentul in care a vizionat imaginile din seara crimei a declarat ca sunt trucate.

Potrivit rudelor Magdalenei Serban, femeia a fost internata intr-o clinica de psihiatrie din Madrid in 2009, unde ar fi fost tratata pentru o depresie severa. „Fata mea a plecat din Craiova in 2008, in Spania, iar acolo a patit ceva groaznic. O trauma, ceva, de atunci s-a imbolnavit. A vrut sa faca greva foamei ca sa moara. N-a vrut sa mai traiasca. Nu a vrut sa mearga la spital si au luat-o cu forta. N-a vrut sa mai auda de noi. Nu ne baga in seama, nu voia sa vorbeasca cu noi. N-a vrut sa stea de vorba cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internata la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatal ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatal a sperat ca isi va continua tratamentul. Acum o luna a venit in Craiova, depunea plangeri peste tot. Am anuntat politia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus ca nu e un pericol“, a povestit Constanta Serban, mama Magdalenei Serban.

sursa: adevarul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img